【連登 商業電台 光明頂 討論區(十五)】

5001 回覆
42 Like 1 Dislike
[實力!]支那好可能已成輸出最多女支同病毒嘅強蝈!!

女支第一多一早係,正係咁今鋪雜種廢炎好多外國Case都係同女支有關??架泡已經幾單証實左!!

香港就更唔洗駁,大把都係同上去會二奶三奶契妹惹返黎,尤其個幾隻廢老!!

總結:

支那又成最後贏家!!!!
老星就一早爆左有,後尾又吹話冇!!

最緊要有一套

新款DomDom防到雜種廢炎化武架??

另補充小弟三十幾年救蝈扶貧經驗下可靠禽畜市場消息:

呢十幾年自從珠三角長三角湖南同東北都區內搵到食後,依家排頭三大女支盛產地:

1.湖北(尤其外貿!!)
2.貴州
3.四川

1. 貴州四川我明,湖北明明係工業重鎮啲囡都搵唔到食?
2. 滿州窮到燶,啲囡真係係區內搵到食?
(雖然聽講過依家滿州囡興過日本搵食)
最緊要有一套

新款DomDom防到雜種廢炎化武架??

另補充小弟三十幾年救蝈扶貧經驗下可靠禽畜市場消息:

呢十幾年自從珠三角長三角湖南同東北都區內搵到食後,依家排頭三大女支盛產地:

1.湖北(尤其外貿!!)
2.貴州
3.四川

1. 貴州四川我明,湖北明明係工業重鎮啲囡都搵唔到食?
2. 滿州窮到燶,啲囡真係係區內搵到食?
(雖然聽講過依家滿州囡興過日本搵食)

一句到尾答你啦:

你溝撚過湖北妹未????瀨過幾件你就知乜野叫各省出各格鳥!!!

張櫈都離地
張櫈都離地
大灣輝昇級做火箭輝、玩禁大
好似黎小田過身講佢生平咁
都係一種尊重 喺大氣電波為佢留低一啲印記
一係唔變黃
一變黃就黃到金
件衫個logo係咩嚟
櫈仔IS COMING
光明會作戰會議室
入閘
19繼續phone in
有19
才子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞