【連登 商業電台 光明頂 討論區(十五)】

5001 回覆
42 Like 1 Dislike
依家cctvb 6點好似播支那劇?
[quote]老老實實,今鋪共狗可以當StressTest,如果班蝗咁都可以俾佢過關,我敢講共狗党可以管支那種千秋萬世囉!!!
由日韓開始爆之後
好似轉咗勢
真係有啲淆底,好怕中國真係成最終贏家
只係中共控制住輿論
粉飾太平想復工

先唔講我一月頭已經懷疑係支共有心發動生化戰(殺敵一千,自捐三百萬又有幾閒??至緊要外對美帝內滅退休金爆煲,兼冇晒外游催谷內燒同保外匯!!)

佢今鋪至少證明,係全球化之下你地春袋我一早揸晒,我從來至叻蝗海戰勝兼至多出口,隨時玩得起冚球鏟Showhand囉!!!
呢首正野嚟
[quote]老老實實,今鋪共狗可以當StressTest,如果班蝗咁都可以俾佢過關,我敢講共狗党可以管支那種千秋萬世囉!!!
由日韓開始爆之後
好似轉咗勢
只係中共控制住輿論
粉飾太平想復工

先唔講我一月頭已經懷疑係支共有心發動生化戰(殺敵一千,自損三百萬又有幾閒??至緊要外對美帝內滅退休金爆煲,兼冇晒外游催谷內燒同保外匯!!)

佢今鋪至少證明,係全球化之下你地春袋我一早揸晒,我從來至叻蝗海戰勝兼至多出口,隨時玩得起冚球鏟Showhand囉!!!
放1830播丫笨
6點播
然後1個鐘cctvb新聞
又多半個鐘時間洗港豬腦
中國式民主
由日韓開始爆之後
好似轉咗勢
只係中共控制住輿論
粉飾太平想復工

先唔講我一月頭已經懷疑係支共有心發動生化戰(殺敵一千,自損三百萬又有幾閒??至緊要外對美帝內滅退休金爆煲,兼冇晒外游催谷內燒同保外匯!!)

共狗亦都抵讚一野:

疫情到尾不過一乍數字,控制傳媒就夠!!!!
聽到我想訓
解決問題=解決提出問題既人
仲記唔記得嗰本書結尾如何?分享一下可以嗎?
由日韓開始爆之後
好似轉咗勢
只係中共控制住輿論
粉飾太平想復工

共狗亦都抵讚一野:

疫情到尾不過一乍數字,控制傳媒就夠!!!!
解決問題=解決提出問題既人

解決人都唔洗,只需要控制資訊加包裝!!
要不是中央政府...
咩書嚟
又一次表現所有嘢都係支共統治工具,極度無恥
原告變被告
被告變原告
賊喊
衰嘢都係美帝整出嚟
美帝亡我之心不死
鍾南山、何大一各位信邊個?
我稍稍睇過吓啲英美傳媒都係無鬧中國
得vox講吓野味市場插共產黨
youtube啲五毛一邊歌頌中國醫護同中國人民同心抗疫偉大
全球聯手抗疫,無分你我
遇到有人屌共狗就用racism, scapegoat, blame the victim嚟拆
係啦, 你地咁L鐘意住o係大陸, 你地咪在一起囉~
係喎,原來武漢撤僑停咗,唔講唔覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞