【連登 商業電台 光明頂 討論區(十五)】

5001 回覆
42 Like 1 Dislike
即係賭國運啦
有人話係BJ特登咩都唔做
嚇英國人要自己小心啲喎
係咪真
我9錢1月頭已經屌係共狗大陰毛啦!!!
[quote]老老實實,今鋪共狗可以當StressTest,如果班蝗咁都可以俾佢過關,我敢講共狗党可以管支那種千秋萬世囉!!!
由日韓開始爆之後
好似轉咗勢
真係有啲淆底,好怕中國真係成最終贏家
只係中共控制住輿論
粉飾太平想復工

先唔講我一月頭已經懷疑係支共有心發動生化戰(殺敵一千,自損三百萬又有幾閒??至緊要外對美帝內滅退休金爆煲,兼冇晒外游催谷內燒同保外匯!!)

佢今鋪至少證明,係全球化之下你地春袋我一早揸晒,我從來至叻蝗海戰勝兼至多出口,隨時玩得起冚球鏟Showhand囉!!!
你自己睇外國人話唔帶口罩就知你根本嚇唔到佢

政府比夠唔夠資料佢地先
唔好理係咪真,現實就一定唔可行
英國真係好多人冇知識冇水平架,到而家仲覺得係「common flu」
on99
你過多幾年可能啱,但風頭火勢就係叫成個族羣自然淘汰
即係聽天由命...
但係又有咩人會湧至 作死..
暗黑兵法加練兵
英豬: 你大我呀?
BJ: 係
英猪
其實會唔會係大家變左針對個毒係咩起因
但 事實係佢想COVER / 轉移視線
真係o個句, keep clam, drink tea.
依家就係全英國都無口罩嘛
有行政命令又點吖
虛則實之 實則虛之
上星期頭,鬼佬重討論緊 spring break 係咪唔去旅遊好白痴
根本檢查同確診標準都大有不同,尤其支那有乜好笑人呢???
over咗
Natural selection
比人決定,仲要政府嚟做咩
不如推翻佢啦
今日多9人中
外國真係好難攪,你睇吓,美國打風叫走,都有人唔走
19依句無錯 但係你唔講比D人知 國師D IQ門檻咩
四個字, 無為而治
其實佢哋真係未試過SARS嗰種恐怖同真係冇嗰種公共衛生意識。

頭先杏林茶合十大師先講,你要佢哋唔浦bar,唔飲到啤啤夫,忍唔住喺地鐵四圍小便根本冇乜可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞