【連登 商業電台 光明頂 討論區(十五)】

5001 回覆
42 Like 1 Dislike
又爆粗
頂撚住
係咩?有冇資料分享一吓?係咪紫尿羊隊友?
以為聽錯
國際歌
武漢市在湖北省之內
19真係吉祥物
又忍唔住
占bear搶咪
由日韓開始爆之後
好似轉咗勢
真係有啲淆底,好怕中國真係成最終贏家
變左金正恩
咁都比支那過到骨 香港真係冇運行

只係中共控制住輿論
粉飾太平想復工
https://www.google.com.hk/amp/s/www.ntdtv.com/b5/2020/02/29/a102788415.html/amp

綜合媒體報導,鐘南山的女兒鐘惟月在20世紀90年代是中國游泳運動員,獲得過世界短池游泳錦標賽100米蝶泳冠軍,在1994年還打破了短池蝶泳世界記錄。
不過,1994年的羅馬世界游泳錦標賽上,國際泳聯通知中國,鐘惟月尿檢陽性,因此鐘惟月成為中國游泳選手裡,第一個被國際泳聯禁賽的游泳運動員。
而造成鐘惟月尿檢陽性的藥物是偽麻黃素,據說鐘惟月1994年世界短池游泳錦標賽上的尿檢陽性結果,就是因為賽前不久因為哮喘發作而使用了藥物。
之前啲人笑終國強壯既運動員唔知點解都會有哮喘
信不信由你,我廿十幾年前睇過本書,裡面話撒旦一直被上帝捆綁於黃河,世界末日第一件事就係要中國掘起,運勢在於中國撒旦就可以鬆綁。
我都好擔心有俾支共成功返cup機會,係其他國家未反應到定唔識反應?

今日聽收音機報支共又課咗好似$3000萬US俾WHO,隻力架即刻喺Twitter 謝主隆恩,我覺得有佢一日都表示支共冇事
有聲
老老實實,今鋪共狗可以當StressTest,如果班蝗咁都可以俾佢過關,我敢講共狗党可以管支那種千秋萬世囉!!!
由日韓開始爆之後
好似轉咗勢
真係有啲淆底,好怕中國真係成最終贏家
只係中共控制住輿論
粉飾太平想復工

[red]先唔講我一月頭已經懷疑係支共有心發動生化戰(殺敵一千,自捐三百萬又有幾閒??至緊要外對美帝內滅退休金爆煲,兼冇晒外游催谷內燒同保外匯!!)[

佢今鋪至少證明,係全球化之下你地春袋我一早揸晒,我從來至叻蝗海戰勝兼至多出口,隨時玩得起冚球鏟Showhand囉!!!
/red]
Thanks. 我真係覺得得香港運動員先係堅料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞