身處鑽石公主號,你問我答(2)

3275 回覆
297 Like 10 Dislike
可能已經確診左
樓主加油
希望你屋企人快d好返
大家都平安返香港

btw仲有5個澳門人係架船到
Now個陳先生係咪樓主
樓主加油
樓主12日前開定第2個POST
加油
加油

Fight!
如果中左,希望你快啲好,但其間,用五重密實袋儲住鼻涕紙同口罩,返黎轉比啲壞人
樓豬中撚左?
今日+88有冇樓主份
有線新聞 i-Cable News
12 分鐘 ·
【日本直擊:鑽石公主號 包機安排仍未定】
【保安局:有阻滯 日本厚生勞動省無開會】

隔離期明天屆滿的鑽石公主號郵輪,再多88人確診,船上累計542人染病。

政府指仍然未有機會,與負責檢疫的厚生勞動省官員會面,未能掌握有多少名港人完成檢驗,不排除港人要分批回港。

*不如宜家再點吓喺鑽石公主號上嘅巴絲打手足:

1. 後排既後排 (樓主,劃連登豬仔劃得好靚嘅,房間可以望到日出,自己洗衫,有時會離開房間在甲板放吓風)

2. 你阿仔個媽 (房間可以望到橫濱港碼頭情況,常常好資訊性提供我們巴絲打知三餐食啲乜東東)

3. 雙番西 (同家人一起,關心家人需要藥物)

4. Anyoneelse (絲打,試過話俾我吔聽房間有印度電影揀,但潛咗水一排)

5. mmmc (同家人住 Deck 11)

6. 雪碧也 (父母在船上,孝順巴打好關心父母情況)

7. 大力又細食 (爸媽在船上,關心父母需要藥物)

各位手足巴絲打及家人,頂住呀!加油呀!

我們全力支持你們,為你們集氣!

大家齊上齊落,一齊番嚟香港!

我哋等你們!

如Wifi 許可,有網絡又有時間,得閒上嚟同我吔報平安update 吓我吔吹吓水傾吓偈啦!

推依個
入嚟同樓主仲有船上其他巴絲打打氣
手足集氣
你哋點
44個香港人
希望樓主平安
*不如宜家再點吓喺鑽石公主號上嘅巴絲打手足:

1. 後排既後排 (樓主,劃連登豬仔劃得好靚嘅,房間可以望到日出,自己洗衫,有時會離開房間在甲板放吓風)

2. 你阿仔個媽 (房間可以望到橫濱港碼頭情況,常常好資訊性提供我們巴絲打知三餐食啲乜東東)

3. 雙番西 (同家人一起,關心家人需要藥物)

4. Anyoneelse (絲打,試過話俾我吔聽房間有印度電影揀,但潛咗水一排)

5. mmmc (同家人住 Deck 11)

6. 雪碧也 (父母在船上,孝順巴打好關心父母情況)

7. 大力又細食 (爸媽在船上,關心父母需要藥物)

各位手足巴絲打及家人,頂住呀!加油呀!

我們全力支持你們,為你們集氣!

大家齊上齊落,一齊番嚟香港!

我哋等你們!

如Wifi 許可,有網絡又有時間,得閒上嚟同我吔報平安update 吓我吔吹吓水傾吓偈啦!
推,希望仲喺船上嘅巴絲平安
希望樓豬可以安全!

大家知唔知船上總共有幾多人?
樓主rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞