身處鑽石公主號,你問我答(2)

3275 回覆
297 Like 10 Dislike

見到有巴絲回覆好感動, 其他人呢?
就快可以返香港~
唔係,中國之前就有好多單case,係個人去完湖北或者見過其他病人之後冇病徵,之後成家中晒,再去驗先發現原來個人有病毒
見到樓主同巴打update就好了

今日個早餐頹過之前

巴打記得繼續分享香港隔離營"美食"
take care!!! 願主保佑你
賣港狗共呢幾日明顯夾埋5大免費電媒,係咁loop用毒船黎spin走武漢啦!今日冚家超仲的起個狗官樣屌架佬唔配合??咁支狗呢??!!

港共同支共不嬲至叻抽死人尾水白事當功積,口交部仲吓吓一涉及外國睇有位賺就話係外交事務擦存在感添!!

但大家有冇留意,上鋪賓佬單野都仲有外交部搶Fo,點撚解今次冇嘅??
屌你咩 林鄭

咪撚睇post啦 垃圾林鄭同埋佢d狗
生化郵輪
Ching 頂住呀
就快返到香港架啦
"無病徵係因為潛伏期內, 未發病。" -- interesting idea. These people will be tracked so time will tell.

"潛伏期內有無傳播能力?" One notable case: Shanghai-ese woman went to Germany and back to Shanghai. She infected several colleagues at work in Germany and only got sick herself after returning to Shanghai.

I also rememebr one story for a person visiting relatives, all 5 relatives got sick but the visitor did not.
樓主同其他人呢
終於等到你入嚟
希望下張相係你地落緊船啦
等巴打好消息
快d返黎
辛苦哂 好快有得落船嫁喇
樓主一定要頂住
今日早餐好似冇咁豐富
我哋都係等結果中⋯
等你好消息
咁多位巴絲會平安返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞