身處鑽石公主號,你問我答(2)

3275 回覆
297 Like 10 Dislike
祝平安
樓主有冇做快速測試?
樓主R.A.P
祝樓主平安
Sor 咁多位ching
我on99以為會1001完post開早左
請大家稍移玉步返post1
樓主已確診
樓主take care
樓主有冇事呀?今朝一起身又多幾十個人中招,香港人要加油呀!
Take care bro
樓主身體健康呀
樓主
成船感染晒都未落得船
樓主呢?
樓豬會唔會覺得自己好on9

明知爆晒肺炎都仲上船
祝樓主百毒不侵 身體健康
返第一個post傾

身處鑽石公主號,你問我答
https://lih.kg/1862993
樓主who are you
樓主who are you

where are you
你好,我是日本富士電視台,想約你做電話訪問,了解一下你的情況。講廣東話,因為節目明天出街。請回覆確認,謝謝,急!
...樓主係咪已經確診左 請上一上水報平安
召喚樓主報平安
【曾跟確診患者乘郵輪】陶傑結束14天自我隔離 出關飲下午茶 (14:37)
才子陶傑上月跟黎芷珊、前有線新聞之花張寶華等,乘坐郵輪「鑽石公主號」旅遊,上月25日落船,同程的一名80歲老翁,及後確診患上武漢肺炎,陶傑早前曾在社交網回應,承認與患者乘同一郵輪,同行朋友沒有出現任何症狀或不適,當時陶傑表示會盡量少出外,並感謝各位關心。

昨日陶傑的instagram更新相片,由管理員小姐代為出post,並偷影陶傑外出歎茶照片,相中的陶傑戴上口罩並撳電話,管理員小姐留言稱:「 #出賣老闆系列,經過兩個禮拜嘅自我隔離,終於出關啦!#冇錯係偷影嘅!#枱面支消毒噴霧隨時出動。」

https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20200209/1581231072702/%E3%80%90%E6%9B%BE%E8%B7%9F%E7%A2%BA%E8%A8%BA%E6%82%A3%E8%80%85%E4%B9%98%E9%83%B5%E8%BC%AA%E3%80%91%E9%99%B6%E5%82%91%E7%B5%90%E6%9D%9F14%E5%A4%A9%E8%87%AA%E6%88%91%E9%9A%94%E9%9B%A2-%E5%87%BA%E9%97%9C%E9%A3%B2%E4%B8%8B%E5%8D%88%E8%8C%B6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞