身處鑽石公主號,你問我答(2)

3275 回覆
297 Like 10 Dislike
你個名....
就返到嚟啦,加油
希望船上巴打順利落船返香港
賣港狗共呢幾日明顯夾埋5大免費電媒,係咁loop用毒船黎spin走武漢啦!今日冚家超仲的起個狗官樣屌架佬唔配合??咁支狗呢??!!

港共同支共不嬲至叻抽死人尾水白事當功積,口交部仲吓吓一涉及外國睇有位賺就話係外交事務擦存在感添!!

但大家有冇留意,上鋪賓佬單野都仲有外交部搶Fo,點撚解今次冇嘅??
師兄你屌柒梁志健真係好撚正,請受我一拜
至屌鬼係臨支支TVB拍雜種廢炎至自爆個昆C9廢老故仔,隨時完全又係狗政PR屎片劇本囉!!
l
希望你可以早日返嚟,記得一陣落船對手盡量唔好掂到任何嘢,頂住呀!
希望船上所有巴絲同佢哋屋企人都係negative
可以順利落到船
我笑咗
船上巴絲有冇睇呢個
告發!感染症教授質疑日本厚生省 一天內被趕下船
https://lih.kg/1886511

呢個專家話成條船都唔安全,有得走好走,如果因為係密切接觸者仲要隔離,一定强烈要求立即上岸隔離。Send 俾議員,入境處之類,

各位保重,一定要安全返嚟呀!
等大家既消息啊
集氣!等你好消息!
ching 可以聯絡我嗎?我係立場新聞記者,tg @hoicleung

知道你哋可能就嚟落船,唔急,安頓好得閒先

利申用緊人哋 ac
一定要平安冇事呀
見咁多負評
再睇多次寫的野有d 1999
我意思係:係船過左咁耐已經夠慘
返香港仲要被人困14日
可唔可以唔跟飛機,自己搵個時方hae 14日
起碼好過返香港
咁on9既野都講得出
自己hea14日? 邊個負責睇住你? 你話自己唔出街,無人知架喎,一個唔好彩如果你係假陰性咪盞搞到人地
集氣
你地會平安返香港嫁
所有巴絲同你地既屋企人都一定會
有冇記者證?

見係立場就幫推一下
記者證依啲就 tg 傾先俾喇。但都多謝你幫推
推下先
係喎,唔怪之得,望落張相怪怪地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞