[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
直接係日本拎返部老任shop版返香港

Btw係東京10日一部現貨都唔見 除左8號bac cam有抽選販賣

點解兩邊都藍?
藍唔係右制咩

Btw係東京10日一部現貨都唔見 除左8號bac cam有抽選販賣

點解兩邊都藍?
藍唔係右制咩

官方shop可以自己配顔色
[img][url]https://i.imgur.com/p2tVqMA.png[img][/url]

其實到依家有冇講過 local 連機,一部機最多幾多個player?
唔知做唔做到兩部機local 8打呢?

1機4打

1機4打, 用Tablet mode 4條友打兩場變鬥雞眼

最多1機8打喎

table mode 1機4打
TV mode 1機8打/ online 12打, 可以本地2人分左右Mon再一齊連上網
手提mode 8機8打

TV mode 得4 play 咋
[img][url]https://i.imgur.com/p2tVqMA.png[img][/url]

其實到依家有冇講過 local 連機,一部機最多幾多個player?
唔知做唔做到兩部機local 8打呢?

1機4打

1機4打, 用Tablet mode 4條友打兩場變鬥雞眼

最多1機8打喎

table mode 1機4打
TV mode 1機8打/ online 12打, 可以本地2人分左右Mon再一齊連上網
手提mode 8機8打

[img]https://na.cx/i/XnRg841.jpg[img]
TV mode 得4 play 咋

慒左 多謝指正
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3DS仲有咩
4月12日早上6點(HKT)
Nintendo Direct
主要介紹ARMS & Splatoon2
但都會有其他Switch/3DS相關資訊

3DS仲有咩

Ever Oasis/ Pikmin/ 火紋(外傳+無雙)

咩袋

希望有新title
放工行路就返到屋企
利申未放

垃圾港鐵

其實早啲爆單支那車嘅大嘢咪好
FF: 最好 cut 埋屎方啲合約

支車講左好耐啦
衰d講句,佢一日唔撞車都唔會比港豬知道而家膠鐵咩樣

希望有新title

希望會講會員/App
請問如果想8個人一齊玩炸彈人係咪要有兩部主機
請問如果想8個人一齊玩炸彈人係咪要有兩部主機

TV MODE唔洗

希望有新title

希望會講會員/App

唔會啦
講會員就冇時間講GAME
武田玲奈係唔係到

我要

我係蘇寧訂左, 28號先拎到, 你等唔等到28號
好彩唔係星期五 唔係放假都要6點起
※紹介されるソフトには、年齢制限があるものが含まれる場合があります。
※紹介されるソフトには、年齢制限があるものが含まれる場合があります。

bayo switch?

bayo switch?

http://www.sega.com/14111219
聽日4PM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞