[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Switch 會出啲咩hardcore game
Port 住隻MH玩住先得唔得

zelda

淨番搵seed
重玩一次已經冇解迷成份

the binding of isaac
Switch 會出啲咩hardcore game
Port 住隻MH玩住先得唔得

zelda

淨番搵seed
重玩一次已經冇解迷成份

三心打ganon
手提模式玩動作類係唔好渣
太長~玩得投入渣機會傾抖一邊,手握位長渣會手痛
低頭玩傷頸,好少向大脾,但視線平放渣得耐又手軟

玩zelda多數tv或手掣分體

對於mh手提唔係幾睇好
不過可能會出mh專用週邊座或手掣

遲下孖車可能對手提觀感會好d

有D保護套有凸起可改善手感

膠?
表示質疑

膠但唔係硬身的,手感唔錯
$99保護包果set野送的
開番部陳年係日本買嘅Nds i,竟然仲玩到

有幾部ds,不過搵唔返個叉電器

點解條鳩龜頭係白黃色既?中左毒?
動物台而家d人真係好撚惡

其實到依家有冇講過 local 連機,一部機最多幾多個player?
唔知做唔做到兩部機local 8打呢?

其實到依家有冇講過 local 連機,一部機最多幾多個player?

1機4打

1機4打

1機4打, 用Tablet mode 4條友打兩場變鬥雞眼

1機4打

所以宣傳片唔提
Zelda打完大佬可唔可以入返個save到?
如果入唔返......就唔爆算

1機4打

所以宣傳片唔提

地底探險四打都睇到變梁國雄

賽車呢D動態資訊咁多既game到時係玩碌撚.....
switch 係touch mon. 其實都好有潛質出 應援團 煮老母 超汁刀 哩啲game

1機4打

所以宣傳片唔提

地底探險四打都睇到變梁國雄

賽車呢D動態資訊咁多既game到時係玩碌撚.....

2打點睇
switch 係touch mon. 其實都好有潛質出 應援團 煮老母 超汁刀 哩啲game

依啲 game 要整就一早整咗出喺 An/iOS 啦,最多咪 port 落 Switch
同埋任記今次刻意想同手機/平板劃清界線
宜家只係得日 eShop 有一隻 touch-only game,我覺得老任暫時應該會想避免有太多依類 game
Book mark定先
DQH1+2
用DQ5主角老婆帶三粒+暴擊飾物
可以無限開R+Y清場帶人升Lv
用DQ6好似杜拉格斯果個
R+A開分身再R+Y連擊數勁升
幾秒儲滿條bar開大絕
對手一起身就打到訓低無限Loop
唉 左邊手制壞左 玩薩爾達會自動向前行 禁下制變成唔識行

settings calibrate

佢落唔到十字下邊 reset 都唔得

重新開機?似係你開機果下keep左粒菇向上
放工行路就返到屋企
利申未放

重新開機?似係你開機果下keep左粒菇向上

重新開機都係唔得
我係玩緊炸彈人既時候無啦啦發生 之後試其他game都係一樣
放工行路就返到屋企
利申未放

垃圾港鐵

依啲 game 要整就一早整咗出喺 An/iOS 啦,最多咪 port 落 Switch
同埋任記今次刻意想同手機/平板劃清界線
宜家只係得日 eShop 有一隻 touch-only game,我覺得老任暫時應該會想避免有太多依類 game

等睇出Pokemon shuffle for NS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞