[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
[img][/img]

你係咪要12switch

下點解係我 咩事?

sorry, 認錯人 lm

我要
[img][/img]

你係咪要12switch

下點解係我 咩事?

sorry, 認錯人 lm

我要

我係蘇寧訂左, 28號先拎到, 你等唔等到28號
好想開 zelda 但係又有嘢做
岩岩到手switch
佢話eshop not available in your country
想問香港係冇 定未有?
想買download版既game
岩岩到手switch
佢話eshop not available in your country
想問香港係冇 定未有?

https://lihkg.com/thread/185166/page/1
岩岩到手switch
想問香港係冇 定未有?

https://lihkg.com/thread/185166/page/1

眼殘 自膠一打
岩岩到手switch
想問香港係冇 定未有?

港服未開,可以開住日,美,歐(英國)先,一機可以多account. 某d game有中文 (例如:Lego City 歐版有中文,日/美冇)
岩岩到手switch
想問香港係冇 定未有?

港服未開,可以開住日,美,歐(英國)先,一機可以多account. 某d game有中文 (例如:Lego City 歐版有中文,日/美冇)

黎緊28號想買孖車download版
有冇巴打研究過點解日森買 dl 版都有得平?
同埋點解 dl 版 pre-order 冇寫 "「予約商品の価格保証」対象商品。" 嘅
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
同埋點解 dl 版 pre-order 冇寫 "「予約商品の価格保証」対象商品。" 嘅

同問 想上日森買孖車
有冇人有update後wifi接收變到好弱?我離wifi約八米到 update前玩到splatoon beta, update後直頭收唔到
想問下咁多位依家買機加薩爾達傳說大概幾錢?
同埋想問埋係邊度買唔會比人昆
唔該哂
唔該哂

自己上amazon買
唔該哂

自己上amazon買

冇信用卡
唔該哂

自己上amazon買

冇信用卡

幫你買寄去我屋企再收6%手續費

唔係隻隻都有折
4月除左孖車仲有咩game出?
岩岩睇到Lego係FB 2手有人開2手460....都有人排...係咁痴撚線.....

玩完仲有錢賺
岩岩睇到Lego係FB 2手有人開2手460....都有人排...係咁痴撚線.....

玩完仲有錢賺

老老實實依隻Game依家街賣幾錢

我買428

玩完仲有錢賺

老老實實依隻Game依家街賣幾錢

我買428

巴打係邊到買
尋日去灣仔188 間間都無

分分鐘隻驚畀人奶完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞