[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

想問下你地訂日森,郵寄係咪唔會用最快果隻寄,因為運費好似要成舊水

想問下你地訂日森,郵寄係咪唔會用最快果隻寄,因為運費好似要成舊水

呢個我係用慢果隻,其實唔係慢好多,
如果唔急住玩既話可以訂慢果隻運送。

bic cam買game好貴
我細個幾乎冇機會接觸 console/handheld gaming
係得喺牙醫玩過 SM64,嗰陣連主角係邊個、嗰隻係咩 game 黎都唔知
DS 同 Wii 之後先有機會喺親戚度接觸多啲 gaming,不過之後再過咗好耐我先搵到隻 game 係 SM64

我對任記可以話係冇乜感情,但係又可以話係有好深厚嘅感情

第一部老任機係Gameboy

雅達利 , 紅白,gameboy , 超任,PC-Enc ,PS1, PS2,NDS, Xbox360, 3DS, Switch

老任早期有掌機

高空擲物、donkey kong、八爪魚等等
等唔切,2500日水入手

人生第一部console係3DSLL
3DSLL -> NDSL -> New3DSLL -> NS
我第一部係gameboy
之後game boy color, dreamcast, gba, gamecube
nds, wii, psp, 3ds ll, wiiu, psv
之後switch
人生第一部console3DSLL
3DSLL -> NDSL -> New3DSLL -> NS

你係咪要12switch
[img][/img]

下點解係我 咩事?
[img][/img]

下點解係我 咩事?

sorry, 認錯人 lm
想問下係咪所有玻璃貼放落dock之後都會融膠水

搏唔過 好似幾容易會變形
我細個幾乎冇機會接觸 console/handheld gaming
係得喺牙醫玩過 SM64,嗰陣連主角係邊個、嗰隻係咩 game 黎都唔知
DS 同 Wii 之後先有機會喺親戚度接觸多啲 gaming,不過之後再過咗好耐我先搵到隻 game 係 SM64

雅達利 , 紅白,gameboy , 超任,PC-Enc ,PS1, PS2,NDS, Xbox360, 3DS, Switch

老任早期有掌機

有玩smash bro果啲應該知game and watch
之後先到donkey kong街機爆紅

其實年紀大就緊係玩得多機. 好正常
呢個post隔一排就有人係到恥笑咩unwire今集主角唔係link
話人地無玩過zelda係到扮晒野比評論

其實呢到咪一樣好多人無買wiiu, 試玩果幾鋪,睇過下片咁
就係到話乜wiiu係special case...failure...唔值得買 blah blah blah
咁樣笑unwire其實咪又係五十步笑一百步
等唔切,2500日水入手

on9,日水仲要貴過港行定價

有邊隻貼推介下

老任早期有掌機

有玩smash bro果啲應該知game and watch
之後先到donkey kong街機爆紅

其實年紀大就緊係玩得多機. 好正常
呢個post隔一排就有人係到恥笑咩unwire今集主角唔係link
話人地無玩過zelda係到扮晒野比評論

其實呢到咪一樣好多人無買wiiu, 試玩果幾鋪,睇過下片咁
就係到話乜wiiu係special case...failure...唔值得買 blah blah blah
咁樣笑unwire其實咪又係五十步笑一百步

WiiU 唔係 failure? 終極任豚都唔會咁諗啦
Wii 全球1億+
WiiU 作為Wii後續機 全球賣得唔夠0.14億
仲要到中後期已經無第三方肯大廠幫佢出game
失敗已經係事實
無奈佢個平台又的確係有唔少好game
咁無論從任記/三廠個角度來睇 在商言商 都唔會想自己啲正game俾個失敗嘅平台埋没
會出port其實係好正常
對WiiU持有者來講的確係會覺得不被尊重
但想記住依批人只不過一個極小嘅小圈子
你覺得直port唔值得買嘅
咪繼續玩WiiU版 我諗點都會仲有人同你連機嘅
仲未計WiiU OL唔駛俾錢呢
Wii 全球1億+
失敗已經係事實
咁無論從任記/三廠個角度來睇 在商言商 都唔會想自己啲正game俾個失敗嘅平台埋没

Wii U最好port返mario maker,mario 3d world同大亂鬥過黎Switch先
Wii 全球1億+
失敗已經係事實

Wii U最好port返mario maker,mario 3d world同大亂鬥過黎Switch先

大亂鬥要版權,不了

呢個我係用慢果隻,其實唔係慢好多,
如果唔急住玩既話可以訂慢果隻運送。

thank you
Wii 全球1億+
失敗已經係事實

我係Wii U機主,都贊成port返d game去Switch. Wii U d好game有好多人冇玩過,依家Wii U又停埋產,唔port落Switch d好game就會被埋沒,嘥哂d心血。當然我比較贊成出d有誠意嘅加強版/DLC完全版啦,我就唔介意買多次嘅
[FF]另外如果Switch有新game再加Wii U port game,個game庫大d,吸引多d人買,三廠見銷量好都會放心出多d game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞