[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

君島終於反口啦
講到明未來會以Switch為業務核心,即係3DS如無意外應該係2018年左右功成身退啦

唔係一早講左3ds 只會support到2018架咩

我淨係知"Switch唔係Wii U或3DS的後繼機種"呢句說話,已經被證實都係9up

君島終於反口啦
講到明未來會以Switch為業務核心,即係3DS如無意外應該係2018年左右功成身退啦

我淨係知"Switch唔係Wii U或3DS的後繼機種"呢句說話,已經被證實都係9up

咁switch 實搶3DS 市場麻
3DS 咁多年都盡啦

有冇人知呢款收納袋邊到有貨賣

君島終於反口啦

咁switch 實搶3DS 市場麻
3DS 咁多年都盡啦

switch 手提模式都唔好渣

LM

想玩SHOVEL KNIGHT但冇日版

Best Sellers == 全部 game
你哋部 switch 有冇彎咗?
你哋部 switch 有冇彎咗?

啲 joy-con 成日出 bug
插落部機度 detect 唔到,又要撳 sync 制 reset 隻 joy-con

點解會彎😨

應該又係有條生產線唔知做乜
想問下Swtich有無尿袋推薦?

一定要用usb-pd制式既?
株式会社コーエーテクモゲームス
商願2017-34714 聖剣無双
Level-5 has delayed its free-to-play smartphone otome RPG in Japan again, this time from this spring to this summer.
想問下Swtich有無尿袋推薦?

一定要用usb-pd制式既?

USB Type-C 5V/3A,冇 USB-PD 安全啲
理論上 USB-PD 係好啲,但係實際上宜家買到嘅好多都有 bug 或者唔跟足 spec
Level-5 has delayed its free-to-play smartphone otome RPG in Japan again, this time from this spring to this summer.

株式会社コーエーテクモゲームス
商願2017-34714 聖剣無双

https://www.youtube.com/watch?v=k7FWZt-YTHU
映画『キング・アーサー 聖剣無双』本予告 【HD】2017年6月17日公開

可能有合作掛 \ /

套戲會J
叻鳩shit ty係咪今日出中文版

開你個日曆睇下今日乜日子
叻鳩shit ty係咪今日出中文版

開你個日曆睇下今日乜日子

4月4號4點

喺和合石玩 Switch 玩得開唔開心?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞