[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
買左包amibo卡, 抽到呢5張, 超正

張張都咁靚
waluigi, 銀mario, bowser junior
我都想買. 幾錢包

九龍灣piago 30蚊一包

張張都咁靚
waluigi, 銀mario, bowser junior
我都想買. 幾錢包

Wario!!!

其實之前都有game 廠講過
因為整實體版要計埋卡帶成本
而任記規定下載版要同實體版同價
所以switch 既game 係比其他平台貴

puyotetris 美版已經唔係
http://www.nintendo.com/games/detail/puyo-puyo-tetris-switch
DL: 29.99
實體: 39.99

其實呢隻直port
ps4 中文版賣緊180$行貨.....
39.99都幾狼

嘩!PS4港行版可以噤平!?
我之前都有諗吓買PS4版同fd shareplay定Switch版local co-op好, 最後都係揀咗Switch版,貪佢有老任獨家content ,同埋老任出新機點都會支持吓嘅

[FF]他日如果老任都有shareplay工能就好
PS4隻overcooked同fd玩笑到仆街

隻game幾好玩. 唔會outdate 唔會厭
幾時拎出黎玩都過癮

switch英文版下個月先出, 直port

如果Switch版唔on99定價過高,應該會買多次嚟看門口,我PS4得2隻手掣,joy-con有2pair, 可以4打破壞友情
想Overcooked出Switch實體版就應該唔洗幻想

有個mode係啫哩同tetris 定時轉換
玩到個頭裂開

張張都咁靚
我都想買. 幾錢包

九龍灣piago 30蚊一包

抵玩

張張都咁靚
我都想買. 幾錢包

Wario!!!

waluigi
想問下巴打們
Lego city中文版如果想買數位版 係邊個國家eshop先買到?
隻地底探險試玩,同女朋友玩,幾好玩幾搞笑

其實之前都有game 廠講過
因為整實體版要計埋卡帶成本
而任記規定下載版要同實體版同價
所以switch 既game 係比其他平台貴

puyotetris 美版已經唔係
http://www.nintendo.com/games/detail/puyo-puyo-tetris-switch
DL: 29.99
實體: 39.99

其實呢隻直port
ps4 中文版賣緊180$行貨.....
39.99都幾狼

嘩!PS4港行版可以噤平!?
我之前都有諗吓買PS4版同fd shareplay定Switch版local co-op好, 最後都係揀咗Switch版,貪佢有老任獨家content ,同埋老任出新機點都會支持吓嘅

[FF]他日如果老任都有shareplay工能就好
PS4隻overcooked同fd玩笑到仆街

隻game幾好玩. 唔會outdate 唔會厭
幾時拎出黎玩都過癮

switch英文版下個月先出, 直port

如果Switch版唔on99定價過高,應該會買多次嚟看門口,我PS4得2隻手掣,joy-con有2pair, 可以4打破壞友情
想Overcooked出Switch實體版就應該唔洗幻想

有個mode係啫哩同tetris 定時轉換
玩到個頭裂開

我依家先玩到4-4, 想攞3星難到仆街
隻 demo 點玩 睇唔明日文 連真係有 gameplay 嘅位都入唔到

左手同右手係幾好玩
想問下巴打們
Lego city中文版如果想買數位版 係邊個國家eshop先買到?

英國 (歐版)
想問下巴打們

想問下巴打們

英國 (歐版)

我轉左過去7/4唔知先出 而家未有
不過都唔該你先

左手同右手係幾好玩

好想overcooked快d出
4條蛋散一齊搞亂廚房應該好正
28號拎機, 買定隻地盤佬, 隻12switch上網換炸彈人
睇緊地盤佬隻demo, 關卡同ps4 / psv版一模一樣, 但係個系統容易左玩
之前用exp升LV, 今次夠3星就升1LV
狗仔要儲16塊石版先有, 今次自動加入
儲完石版要自己解放返件ITEM, 今次唔洗, 自動搞掂
我一定買, 到時CARRY你地
28號拎機, 買定隻地盤佬, 隻12switch上網換炸彈人

地盤佬有得online
不過太小遊戲feel個價咁貴應該唔會入手

買, 我carry你

死? 賺餐死呀?

PS4大把其他game玩,死貨唔出奇
NS暫時冇乜大作,呢隻其實應該好賣

話左d老闆本身無打開機
淨係識zrlda,mk好賣,

今集zelda主角改左做link 搵鬼買咩

戇鳩
改名做link of legend 啦
垃圾game

主角改左做link 呢句其實點嚟?

某網媒試玩片

skyrim出既話你地會唔會買

PS4大把其他game玩,死貨唔出奇
NS暫時冇乜大作,呢隻其實應該好賣

話左d老闆本身無打開機
淨係識zrlda,mk好賣,

今集zelda主角改左做link 搵鬼買咩

戇鳩
改名做link of legend 啦
垃圾game

主角改左做link 呢句其實點嚟?

某網媒試玩片

我都好似聽過 但唔記得邊到
Pokémon GO updated to version 0.61.0 for Android and 1.31.0 for iOS - Pokémon GO

Added Traditional Chinese language support.
Updated the Pokémon collection screen scroll bar.
Various bug fixes.
Minor text fixes.

皮...
Pokémon GO updated to version 0.61.0 for Android and 1.31.0 for iOS - Pokémon GO

Added Traditional Chinese language support.
Updated the Pokémon collection screen scroll bar.
Various bug fixes.
Minor text fixes.

皮...

r/Nintendoswitch team mod真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞