[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
港服幾時開ser
唔撚益門市班垃圾

有關係架咩?
門市邊撚度有 dl 版俾你買

佢意思係想上eshop 買港版game
其實真係無乜分別
無鎖區嘅同一隻game用咩eshop 買都一樣

我玩咁多年老任都未試過eshop買驚
港服應該會有獨佔遊戲?

港任未必有獨佔
除非麥兜老夫子出GAME啦

我見日服同美服有唔同game
隻lego city移植得好屎,有d 提示part無左

eshop 啲直port game 都係咁
無乜誠意咁...
港服幾時開ser
唔撚益門市班垃圾

有關係架咩?
門市邊撚度有 dl 版俾你買

佢意思係想上eshop 買港版game
其實真係無乜分別
無鎖區嘅同一隻game用咩eshop 買都一樣

我玩咁多年老任都未試過eshop買驚
港服應該會有獨佔遊戲?

港任未必有獨佔
除非麥兜老夫子出GAME啦

我見日服同美服有唔同game

可以開兩個account
信用卡比足數唔會蝕

無乜誠意咁...

臭我地又奶
話說有冇巴打知,有咩方法可以用到手機SHARE WI-FI比SWITCH玩網上連線?
用ANDROID+CSL.台SHARE WI-FI可以就咁上到E-SHOP DOWN野同更新,但網上連線就彈左呢個提示出黎,連唔到。

題外一問,巴打們平時係點拎到SWITCH裡面D CAP SCREEN出黎? 先抄到上FB再DOWN落黎?

無解,一係你去嘈 CSL
sd card

想問係咪個個台都係咁,定淨係得csl. 咁on9?
之前有爸打幫我畫~

佢問我想要咩公仔, 我話想腦魔X亞古獸

今日交收, 巴打好好心機, 希望各位都支持一下~

幾抵

但係switch隻隻game都貴ps4一截係咩玩法

任地獄垃鴨囉

英國呢邊隻Lego Shitty PS4/XboxOne/Switch版上網買全部最平£34.99
其他Switch game嘅定價的確係偏高 (希望新屎坑一排之後d定價會低d )
好彩呢邊上網訂game平門市一大截, 又免郵費又偷跑重不時送特典或DLC,所以好少人去門市買正價game

VAT 唔係 20% 咩

其實之前都有game 廠講過
因為整實體版要計埋卡帶成本
而任記規定下載版要同實體版同價
所以switch 既game 係比其他平台貴

puyotetris 美版已經唔係
http://www.nintendo.com/games/detail/puyo-puyo-tetris-switch
DL: 29.99
實體: 39.99

其實呢隻直port
ps4 中文版賣緊180$行貨.....
39.99都幾狼

嘩!PS4港行版可以噤平!?
我之前都有諗吓買PS4版同fd shareplay定Switch版local co-op好, 最後都係揀咗Switch版,貪佢有老任獨家content ,同埋老任出新機點都會支持吓嘅

[FF]他日如果老任都有shareplay工能就好
PS4隻overcooked同fd玩笑到仆街
“3 小時續航力太低?外國團隊推 Switch 專用電池保護套! - New MobileLife 流動日報”

https://www.newmobilelife.com/2017/04/06/switchcharge/
有冇人買咗

無乜誠意咁...

臭我地又奶

直port game 我不了
我明有新機主未玩過想買. 有市場
但買部新機, 就算未玩過mk8
照計都會想佢出mk9 整新杯新地圖
我未玩過bayonetta2都想佢出3 而唔係直port

當佢mk8都當係大作咁賣, 你就知mk9係遙遙無期
而唔係你地講到why not both
希望sega 個公佈係bayonetta 3吧

英國呢邊隻Lego Shitty PS4/XboxOne/Switch版上網買全部最平£34.99
其他Switch game嘅定價的確係偏高 (希望新屎坑一排之後d定價會低d )
好彩呢邊上網訂game平門市一大截, 又免郵費又偷跑重不時送特典或DLC,所以好少人去門市買正價game

http://www.nintendo.com/games/detail/puyo-puyo-tetris-switch

其實呢隻直port
39.99都幾狼

我之前都有諗吓買PS4版同fd shareplay定Switch版local co-op好, 最後都係揀咗Switch版,貪佢有老任獨家content ,同埋老任出新機點都會支持吓嘅

舊game 會減定價
歐版老任有時都會咁
之前有爸打幫我畫~

之前有爸打幫我畫~

其實呢隻直port
39.99都幾狼

隻game幾好玩. 唔會outdate 唔會厭
幾時拎出黎玩都過癮

switch英文版下個月先出, 直port

無乜誠意咁...

臭我地又奶

switch雞肋效能又無VR,週期未必撐到6年,可能早早換機/出pro到時先有9仔玩
之前有爸打幫我畫~

講詳細d,係畫完痴上去個d定即場畫

無乜誠意咁...

臭我地又奶

switch雞肋效能又無VR,週期未必撐到6年,可能早早換機/出pro到時先有9仔玩

去到週期尾應該會爆隻smash bros switch
然後出switch2 /4ds, 到時又port 返...
無限loop
之前有爸打幫我畫~

幅圖我仲接受到,個字呢……
之前有爸打幫我畫~

手畫嘅ok 啦

不過阿古獸係bandai野
從來都只會出係wonder swan, psv, ps....
任記畫返比卡超match 啲
之前有爸打幫我畫~

講詳細d,係畫完痴上去個d定即場畫

佢畫上去的~
係佢問完我要求, 畫好再通知我畫好,之後約時間交收
之前有爸打幫我畫~

手畫嘅ok 啦

不過阿古獸係bandai野
從來都只會出係wonder swan, psv, ps....
任記畫返比卡超match 啲

亞古獸係我要求黎既~巴打有興趣都可以搵佢整返一個比卡超, 或者火箭兵團
之前有爸打幫我畫~

都係既~我本身剩係叫佢腦魔X亞古獸 , 冇諗到佢會加個字

不過我又唔太care
買左包amibo卡, 抽到呢5張, 超正
買左包amibo卡, 抽到呢5張, 超正

張張都咁靚
waluigi, 銀mario, bowser junior
我都想買. 幾錢包

其實呢隻直port
39.99都幾狼

隻game幾好玩. 唔會outdate 唔會厭
幾時拎出黎玩都過癮

switch英文版下個月先出, 直port

如果Switch版唔on99定價過高,應該會買多次嚟看門口,我PS4得2隻手掣,joy-con有2pair, 可以4打破壞友情
想Overcooked出Switch實體版就應該唔洗幻想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞