[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
其實如果佢port埋pokken同蘑菇仔冒險既話我都會買

仲敢port?
乜都port
呢2隻wiiu 銷量都唔差啦

係因為我無買到wiiu
剩係得翻炒驚 執柒佢啦
スクウェア・エニックスは本日(2017年4月6日),4月20日に発売を予定しているNintendo Switch用ソフト「みんなでワイワイ!スペランカー」の体験版をニンテンドーeショップにて配信開始した。
毛毛

同舊版一樣好易死

隻game睇落好似好on9咁

ps4免費喎 有冇咩唔同?
https://store.playstation.com/#!/ja-jp/ゲーム/みんなでスペランカーz/cid=JP0082-CUSA01035_00-MINSPEZPS4000000
剩係得翻炒驚 執柒佢啦

大把忽然任狗爭住衝熱潮
咩都無玩過. 隻隻都新game
想問現有嘅game係咪都可以eShop down?
如果係嘅話邊度出機最平?
主要想玩Zelda
剩係得翻炒驚 執柒佢啦

大把忽然任狗爭住衝熱潮

so?
主要想玩Zelda

Zelda可以
剩係得翻炒驚 執柒佢啦

大把忽然任狗爭住衝熱潮

so?

so!?
應該繼續出多幾百隻翻炒game囉咪
remaster都唔洗, 直port都有人買

Port乜鬼, 出Captain Toad Treasure Tracker 2 新stage好過
再加DLC, 包全部WiiU版stage
スクウェア・エニックスは本日(2017年4月6日),4月20日に発売を予定しているNintendo Switch用ソフト「みんなでワイワイ!スペランカー」の体験版をニンテンドーeショップにて配信開始した。
毛毛

同舊版一樣好易死

隻game睇落好似好on9咁

高小小都跌死

Port乜鬼, 出Captain Toad Treasure Tracker 2 新stage好過
再加DLC, 包全部WiiU版stage

出2應該有可能嘅

話時話,captain toad 你有mario 3D world 個save
的確係可以玩返3D world 啲版圖
主要想玩Zelda

Zelda可以

頭先問過黃金啲鋪
淨機都係26xx水,27xx行
仲有冇其他地方買?
主要想玩Zelda

Zelda可以

頭先問過黃金啲鋪
淨機都係26xx水,27xx行
仲有冇其他地方買?

隔離有個post 有人報價
剩係得翻炒驚 執柒佢啦

大把忽然任狗爭住衝熱潮

so?

so!?

WIIU 依啲Special case我覺得可以接受
大把人觀望WiiU望到Switch出都未買
隻I am setsuna大家點睇
好耐無見過呢D傳統JRPG

呢隻PS4都有
同魔界戰記一樣係冷飯黎

無PS4啊所以對我黎講都係新野黎
好唔好玩? 我見IGN review得7.幾分但細個幾鍾意呢D game

有玩ps4 版, 爆左
不過不失, 舊世代rpg既風格, 魔法名同FF系列一樣, 戰鬥系統同舊FF既atb差唔多, 有大地圖, 有飛空艇, 裝備剩係得武器同裝飾品, 無防具, 有合體技, 有隱藏元素, 大概係咁
故事大要係女主角(剎那) 被選為巫女, 要去某個地方犧牲自己進行祭祀, 沿途收同伴幫佢去到目的地
PS4
剩係得翻炒驚 執柒佢啦

大把忽然任狗爭住衝熱潮

so?

so!?

好老實講,我真係想老任全部 WiiU game 都 port 過 Switch
我買唔買另一回事
隻I am setsuna大家點睇
好耐無見過呢D傳統JRPG

呢隻PS4都有
同魔界戰記一樣係冷飯黎

無PS4啊所以對我黎講都係新野黎
好唔好玩? 我見IGN review得7.幾分但細個幾鍾意呢D game

有玩ps4 版, 爆左
不過不失, 舊世代rpg既風格, 魔法名同FF系列一樣, 戰鬥系統同舊FF既atb差唔多, 有大地圖, 有飛空艇, 裝備剩係得武器同裝飾品, 無防具, 有合體技, 有隱藏元素, 大概係咁
故事大要係女主角(剎那) 被選為巫女, 要去某個地方犧牲自己進行祭祀, 沿途收同伴幫佢去到目的地

聽落麻麻
細個可能會鍾意
涼粉: Nintendo Switch《Has-Been Heroes》現已推出!
剩係得翻炒驚 執柒佢啦

大把忽然任狗爭住衝熱潮

so?

so!?

好老實講,我真係想老任全部 WiiU game 都 port 過 Switch
我買唔買另一回事

事實上WiiU係衰左
但好多GAME都好值得玩
就好似Wii都有得玩返GC咁
只不過依家要收錢姐
剩係得翻炒驚 執柒佢啦

大把忽然任狗爭住衝熱潮

so?

so!?

就好似xbox one啲exclusive隔幾個月就話會出係ps4一樣
買左ps4班人緊係話xbox one 係special case可以接受
問題係你部機market出黎果時唔係咁樣包裝, 買你部機個客唔係咁樣expect

何況你宜家仲要自己同一間公司.

mk8, tetris, lego, shovel knight呢啲點睇都擺明reuse返大部分素.. 連堆wiiu exclusive嘅function都copy 落去

講笑係咁講. 我就覺得佢唔會再咁port落去
https://www.youtube.com/watch?v=ioYUWfWpHG0
Re:Legend Square Enix Collective Trailer

鬼佬:Square Enix + Stardew Valley
剩係得翻炒驚 執柒佢啦

大把忽然任狗爭住衝熱潮

so?

so!?

就好似xbox one啲exclusive隔幾個月就話會出係ps4一樣
買左ps4班人緊係話xbox one 係special case可以接受
問題係你部機market出黎果時唔係咁樣包裝, 買你部機個客唔係咁樣expect

mk8, tetris, lego, shovel knight呢啲點睇都擺明reuse返大部分素.. 連堆wiiu exclusive嘅function都copy 落去

唔整呢D佢家下有撚GAME出咩
剩係得翻炒驚 執柒佢啦

大把忽然任狗爭住衝熱潮

so?

so!?

應該仲會有Mario Maker, Smash, Pokken
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞