[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
SwitchCharge scam 過咗 100% 喎
等睇集體中伏,唔知任記會唔會出動埋 cease and desist 呢

老實講要用手長期渣住舊電我會好驚佢爆
等睇集體中伏,唔知任記會唔會出動埋 cease and desist 呢

唔明

喂屌 廣東話點樣唔撚明呀屌

佢講緊果舊kickstarter電呀

kickstarter, 不了 , 出得黎副廠應該整左
NS真係好難訂…
3086 set又錯過左
NS真係好難訂…

開過咁多次訂, 有心既一早有機玩緊啦
NS真係好難訂…

有錢就有貨

agger
NS真係好難訂…

本身就係等MK8DX就出機,點知部機仲未落返正常價
好似有人上tb睇銷量
lego ns版幾百
ps4版二十都冇...
ps4版反而少人買既?

咁我咪1/20

TB
NS真係好難訂…

本身就係等MK8DX就出機,點知部機仲未落返正常價

見正日都炒到咁激拿拿臨上老任網訂
而家部機封緊塵
我訂到wo,仲要紅藍色

agger

人哋 indiegogo 黎
唔夠數都可以照拎錢走

你的蛋蛋真是太巨大了

我訂左
有冇人要, 尋日買左一包係下面果5張, 頭先買左包又係呢5張
有冇人要, 尋日買左一包係下面果5張, 頭先買左包又係呢5張

聽日再買多包 都係一樣我就要

聽日再買多包 都係一樣我就要

唔明

喂屌 廣東話點樣唔撚明呀屌

佢講緊果舊kickstarter電呀

明左

我覺得最大問題係重量
本身部機長拎都唔太舒服

就算唔插呢野,渣起手打都好撚重
正垃圾機

利申:搭車唔打
我都知行版平一舊 其他平台都平過Switch

美版無中文

未打完
仲要貴一舊
不過行過旺角問過行版炒到六百幾

3號問間舖仲同我講"死貨黎喎"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞