[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

君島終於反口啦
講到明未來會以Switch為業務核心,即係3DS如無意外應該係2018年左右功成身退啦

呢層公佈果刻已經知

有部機能ok 勉強上到電視玩既手提機 唔係唔大力推掛

君島終於反口啦
講到明未來會以Switch為業務核心,即係3DS如無意外應該係2018年左右功成身退啦

呢層公佈果刻已經知

有部機能ok 勉強上到電視玩既手提機 唔係唔大力推掛

上世代見佢谷3DS 得來睇唔到WIIU
反之亦然,呢種方式本來就算係我想睇到的畫面出現了

第二張真係好靚

唔係mipha
有無人用ipad 牛加a to c 線叉到電

想睇下係咩問題
Lego係咪有中文? 聽人講已經有偷跑
有無巴打見到 咩價?
lego 歐版(英國德國)唔見有話有中文,邊度睇到歐版有中文

想睇下係咩問題

試過12w牛,上到5.03v 1.98a
lego 歐版(英國德國)唔見有話有中文,邊度睇到歐版有中文

睇 eShop (好似係
Lego係咪有中文? 聽人講已經有偷跑
有無巴打見到 咩價?

偷跑左 美版

想睇下係咩問題

巴打用咩線

條濕鳩線用唔到

想睇下係咩問題

巴打用咩線

條濕鳩線用唔到

濕鳩remax $15 果啲

想睇下係咩問題

巴打用咩線

條濕鳩線用唔到

濕鳩remax $15 果啲

你剪我剪你係咪得下載版?
你剪我剪你係咪得下載版?

第二張真係好靚

唔係mipha

switch發佈會第一次出哩段片果時必左兩滴眼淚出黎

想睇下係咩問題

我都係用IPAD牛差電, 正常差到

想睇下係咩問題

我估應該係佢條線唔得,我有一條得0.47a叉唔到

慘,3DS已經唔幫佢出game了
希望Switch會見返佢出獨立game啦

想睇下係咩問題

我估應該係佢條線唔得,我有一條得0.47a叉唔到

聽日買條試下先
手上無type c device 唔知係咩事

6月20
Nintendo shares top Tokyo trading in fiscal 2016
Universal Studio jp 任天堂區 預計2020年開放
筆直約5億美元
會有唔同主題餐廳同記念品賣
期望一年有3百萬訪客

君島終於反口啦

唔係一早講左3ds 只會support到2018架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞