[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
好想玩中文lego

聽講更新完就有中文揀喎
好想玩中文lego

聽講更新完就有中文揀喎

好想玩中文lego

聽講更新完就有中文揀喎

得歐版有,美版冇
有無人玩完Zelda之後睇人玩芒亨會不自覺咁講d好奇怪既野
例如叫人唔好企咁近崖邊小心跌死
唔好行咁近熔岩小心成個人衝落去
因為個fd本身有玩Zelda基本上都知我講咩...

Time Square

你的蛋蛋真是太巨大了

我訂左

巴打提防有人用你既八達通資料呀
皮你...
3DS換菇邊度整好,粒菇就甩
その中でナイアンティックは「北半球に春が訪れる頃、プレイヤーたちは『ポケモンGO』の新しい協力プレイ要素を期待することができるでしょう」としており、他のプレイヤーと協力して行う新たなゲーム要素が『ポケモンGO』に導入されることを示唆しています
想問下呢隻switch版有冇連線同人打

好似冇online

無online,得local co op
訂了行版。都係預四月底才到貨。
性價比極高!任天堂 Switch 遊戲機成本價與售價只差 50 美元!

https://www.newmobilelife.com/2017/04/08/nintendo-swtich-cost-257-usd/
性價比極高!任天堂 Switch 遊戲機成本價與售價只差 50 美元!

https://www.newmobilelife.com/2017/04/08/nintendo-swtich-cost-257-usd/

唔洗成日轉貼啲wow左幾日嘅料過來啦
香港仲有無zelda amiibo賣 搵過一輪都唔見

灣仔得8bit同狼

九龍灣PIAGO隔1-2日就有, 弓同馬, 要去撞下, 103蚊一隻

九龍灣PIAGO隔1-2日就有, 弓同馬, 要去撞下, 103蚊一隻

其實新果幾隻反而無咁吸引 始終限定裝要舊amiibo先有

聽日去撞下先

其實新果幾隻反而無咁吸引 始終限定裝要舊amiibo先有

時笛嗰隻都想要,不過已放棄

灣仔得8bit同狼

呢兩種都無乜興趣

灣仔得8bit同狼

呢兩種都無乜興趣

唔該曬巴打
職安健幾得意 但日文完全唔知講乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞