[Switch/3DS集中討論] Lego City Undercover for Switch 4月5 (27)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
叉電grip 值唔值得買其實
好似得arms同lego係要兩邊grip 住咁樣雙打

arms 唔係用唔到 grip 咩 (體感嗰陣)

Grip啲電唔夠用咩?

呢啲game 通常開頭15min 會同friend用體感
玩玩下就插返grip

我mk8就堅持用體感 貪個金軚盤虛榮
頭先又買左包mario sport amiibo card
全部5張一模一樣重複晒
有冇人想要
全部5張一模一樣重複晒
有冇人想要

no photo no talk
全部5張一模一樣重複晒
有冇人想要

前幾頁有相

Grip啲電唔夠用咩?

一條普通A to C 線有certified嘅都百幾蚊
本身想要一條. 咁叉電grip都係200$

個joycon 普通玩夠電嘅. 係試過連玩幾個鍾12 switch要motion 同hd rumblec 玩到出low battery.
如果拆開玩motion無電. 個叉電grip都無意思.
前幾頁有相

會唔會咁好運
前幾頁有相

撚有五張一樣
前幾頁有相

撚有五張一樣

我尋日買左包,頭先買左包,2包果5張一樣
聽講俄羅斯方塊試玩版好良心
同正式版只係少左網戰同故事mode
少幾個item,但保留了local對戰
d人話就算唔買都dl隻試玩黎招呼朋友
因為試玩版完成度非常高
因為試玩版完成度非常高

邊到可以down 歐洲eshop 睇唔到有,係唔係日本eshop?
因為試玩版完成度非常高

邊到可以down 歐洲eshop 睇唔到有,係唔係日本eshop?

日本
因為玩英文 所以係荃灣行過買左美版420...
好似有人上tb睇銷量
lego ns版幾百
ps4版二十都冇...
ps4版反而少人買既?
好似有人上tb睇銷量
lego ns版幾百
ps4版二十都冇...
ps4版反而少人買既?

咁我咪1/20
好似有人上tb睇銷量
lego ns版幾百
ps4版二十都冇...
ps4版反而少人買既?

PS4而家玩緊horizon嘛

講緊咩game

講緊咩game

Lego
should we tell him?
should we tell him?

tell
我都知行版平一舊 其他平台都平過Switch
好想玩中文lego
SwitchCharge scam 過咗 100% 喎
等睇集體中伏,唔知任記會唔會出動埋 cease and desist 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞