Asus Zenfone 討論區 (7)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
買六啦,依家買唔使4千,新機應該分別不大
我都係,android看似好多牌子揀咁,但個個都揀唔落手,支那機一定唔用,睇睇下就得返zenfone6吸引到我。而且zenfone 都算係平價高階機

利申: 用緊iphone, 打算買部android雙修
想出部副機 zf max 32gb 8舊水見平平地Hktvmall有 買唔買得過 主要用黎打下機上下網 本身有部i窿做主用 想問下呢部野耐唔耐用 會唔會快打柴
我都想知,想用嚟做ig trading
老人機黎,唔好有咩期望

部zenfone max m1嘅cpu係s430,粒u效能應該喺iphone5同iphone5s之間

殘體注意
https://www.mydrivers.com/zhuanti/tianti/01/index.html
呢部只能打出打入,做多 d 野就死比你睇。
更新完啲電倒水咁
我都係…
想問去邊度痴mon貼好?
間間都冇Zenfone 6既mon貼
係咪因為facebook個app
一樣,部機又微熱

倒水到
amazon買自己痴
尋日收工得7%, 慳電mode 都阻止唔到倒水,以為準備壞
今晚試下雙清
zenfone 6呀
繼續跌
等<4000 就入
新買咗部zenfone6 edition30
del咗fb之後部機熱都唔熱下
但一裝返無耐就又倒水又熱
係facebook app嘅問題啦
有部Zenfone max pro M1 但個mon裂咗加有條紫色線
唔知整唔整好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞