Asus Zenfone 討論區 (7)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
我係csl買,現貨
tvb

7000蚊

首購優惠垃圾

轉會先
當消費者係狗

望下zenfone4 5 首購同回頭購幾正
用ultrawide去避同用2X去避都一樣係斬腳趾避沙蟲
其實我真係想有廠出返部top spec嘅Samsung K zoom
1" Sensor, 20MP, f/1.8, 24-240mm
咁先係真正取代咗相機
求救!求救!
部zenfone 6今朝起身原本冇嘢重有一半電咁咪拎去叉
轉個頭返嚟黑mon撳乜都冇反應
自動reboot咗幾次之後變咗嚿磚
有冇ching知可以點做
求原片
都係呢d
唔得就要做子龍任務www.asus.com/hk/support/FAQ/1015488/
其實咩問題?

好似其他牌的an機都會咁
去左凶宅試玩左7 pro
影相focus麻麻
影字都係有邊緣化問題
認同 去左csl玩7pro
真係買的話7就夠了
好似係OIS導致嘅軟件問題,買pro嘅話要等佢更新可能會好啲
focus慢就不了
一出7部6就要去皇家俱樂部
個type c頭鳩鳩地要校角度先充到
去整係咪要放低幾日?
我嗰部三日之後拎得

屌你老母荔枝角有啲遠
利申,住北角
你部6用到0%嗰陣會唔會用快差差唔起,會係咁reboot,要用慢差先差得入,係咪要去做任務先得
好似試過,不斷loop住ausu zenfone 震
不過好少會用到0%
你呢個似係粒電電壓太低,要慢叉叉起佢…

但又試過有三星過放要用高少少電壓去叉起佢,我都唔知邊樣先啱。
有無人記得舊年zf6鋪仔幾耐先有行貨賣?
部u11+跌爆咗背同埋舊電打柴想換機,上網睇見z6好抵屌想換
上黎睇先知已經成街無晒貨
z7個價雖然比起其他機唔錯,但同z6比就覺得有啲唔抵玩...
想問下有冇ZenFone 7嘅相機評測?
頂唔緊三叔啲自動美膚
android 機7千蚊真係完全唔值
zf6一出都係5000有找
憑乜9賣多千2
865貴咗唔少
我係覺得乜機都唔值5千以上,6千真係頂
唔係買唔買得起問題,而係用黎做既野唔值咁多...
更何況一個唔小心就爆呢樣嗰樣
既然無z6,z7又咁進取,好似樓上有人講咁,我選s20+似乎理想啲...估唔到有投向3叔懷抱既一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞