Asus Zenfone 討論區 (7)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
就係難揀
巴打用緊有咩評價?
2000頭, AND機唔支那唔SAMSUNG係咪得早兩頁巴打討論果部max pro m2揀? 上網搵台灣既人會推果部zf5z, 香港係咪無得買架?
5z香港都有過
不過已經冇貨
睇番d comment都話好多問題下WO
我部samsung s7用班依家1D問題都冇, 係舊
我計左用HSBC 卡, 加埋回增應該3600左右, A71就3200
5z要去細舖搵
我唔係話samsung好!
但A71最平 行貨8+128 係

我講一次我步面,最重要睇兩部機個後援更新同售後服務,買行貨就係要諗埋之後支援程度架喇
又家燕mon
又四筒鏡頭
仲要***

算鳩數
咁5z同max pro m2邊部好d? 如果pro m2好d就唔駛特登搵了
其實呢到少人講嘢,無咩其他comment講其他嘢,所以你先覺d comment多問題,隔籬三叔po都好多留言話有問題,只係d comment畀人推走咗。

asus其實都唔差,又平
影相佢仲勁過zenfone 6 wo
d人話個鏡頭收得唔係咁好,要自拍又要等鏡頭彈出
影相同自拍多,我見到好多人都話z6個鏡頭好多問題,行路都會彈出嚟咁,諗緊買6定5z好
冇話邊部好d, 睇個人需要

5z係2018年旗艦機,影相靚好多,有打機需要就買5z,不過價錢應該過3k

max pro m2 係2018年中階機,主打兩日叉一次大電量,平時上下網都夠用,價錢應該仲係2k頭?

想平d,冇打機需要,唔洗大電,但係想影相靚就zenfone 5 ,賣2千頭,不過都係要搵

btw 邊度仲有max pro m2 賣?我都搵緊
我睇左好多間兩部都無 諗住俾多小小出6算
抵呀,6+128只需4000蚊
係咪得豐澤+匯豐卡先有?我搵過下細鋪都無呢個價
細舖冇賣, 豐澤+ csl 獨家
岩岩訂左部12gb 512
$5500
好彩唔做任 預計可以用3年
部機到左手 幾滿意 希望唔駛做任
有無巴知邊到有殼同套賣 唔想淘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞