Asus Zenfone 討論區 (7)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
邊度仲有zf6

本身等7 但出完無驚喜. 想搵6 又搵唔到
PRICE話有果幾間好似都係黑店
武x野?
屌 amoled u11+ 要再戰一年
你哋有冇用accubattery?

asus 手機係咪叉到90%電當100%,即係叉到100,其實得90,等你覺得叉電快。

要叉多30分鐘先係100

試過兩部新機,accubattery都係show 90%
U12轉左xperia 1ii
U11轉咗用三叔
個相機好撚唔啱我心水
台仔已經收到貨玩緊
香港連個價都未出
ZenFone 7 即將推出,有關消息請密切留意本專頁公佈。謝謝。

出咗價

唔要oled應該得番sharp
部R5G SMT應該會有行貨
pro版 6200 尚可一戰
staff price
我等緊呀
Original price都平過台灣嗰個價啦
不過要睇埋有冇嘢送有冇回贈先
好似9月8日公佈
查實依家oled mon進化到咩地步
期望
3000左右
大電
大mon

可以用來做副機
水貨價

ASUS ZenFone 7 以及 ZenFone 7 Pro,水貨今日正式抵達旺角先達,ZenFone 7 到貨的是 8GB RAM + 128GB ROM 的版本,第一水賣價為 $6480;而 ZenFone 7 Pro 本身都只有 8GB RAM + 256GB ROM 一個選擇,第一水賣價則為 $7480。比較 ZenFone 7 以及 ZenFone 7 Pro 的台灣賣價,其實兩個版本第一水賣價都只是相差幾十蚊,差距並不遠,網友又會否考慮入手呢?

https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4543/216604/1/
水魚價
amoled其實幾正 利申用緊
唔知係咪個對比太勁,用親對眼都唔舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞