Asus Zenfone 討論區 (7)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
一定係ROG 2好啲,但貴啲
我見price.com得一間旺角話係行貨4200
可信??
原來出到6 我仲用緊2代 開始有啲慢頂唔順
騰訊精蟲版黎
機背有個Tencent Games字樣黎表明自己親中愛國
Z6打機真係會熱到飛起
佢三文治設計攪到散熱有啲差
最傳到熱都係鏡頭組金屬殼
我拎部Nokia8跑同一隻Game,都無Z6咁熱
一係買多個散熱手柄比佢用黎打機
咁平應該係支那版,標準版好似6-7幾千左右
官網 z6 得 8+256?有啲心郁想買 6 + 128 但唔知邊度睇好
最近去衛訊一部 asus display 都無
衛訊都冇賣,得凶宅,csl,asus官方先有
好似宜家唔洗用 itune, 都過到資料,由 iPhone去 電腦啦
落左架啦
出面無咩人買 Z6
咁慘上個月都仲見到
Zenfone 6 2019行貨冇喺其他鋪頭出現過
應該由一開始就只係得上面果3間有賣
上年起ASUS啲機都係得呢三間先有行貨買
豐澤仲有喎3998
今日去mk啲豐澤想睇下實機都無
唔通真係要踩上asus store
https://www.fortress.com.hk/zt/product/zenfone-6-smartphone/p/BP_11879292

撳分店有售個度仲有好多間有喎,你打去問下

同埋Asus store係講緊個網店
z5用左3年幾 未打柴但係想換z6
定應該忍手等多一排先好?
z7 rear camera喺大餅3眼款
睇你受唔受到
想等佢跌價多啲
傳係咁姐得一張圖唔可信
香港z6似會賣斷多過再跌價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞