Asus Zenfone 討論區 (7)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
仲有咩人月會用3.5
我老豆六十幾都唔用啦
咁7pro好d喎,至少有OIS,今時今日旗艦唔可以冇OIS。
真係用三星,咁ROGphone3咪中晒伏...
但係成9.6MM厚點都有位加3.5掛
同埋有時候部dac冇電/唔想帶咁多野 都想插電話聽嘅
其實佢9.6mm計唔計個鏡頭凸出黎果忽? 定係機身已經9.6

btw我都仲用緊3.5mm...
應該係唔計
有啲失望呢個3.5mm本來算係佢哋特色嚟 唔想用轉插
今年係唔係得番Sony X1 ii有3.5mm(唔計支國機)?
冇留意其他唔清楚 但係sony呢部吸引唔到我
仲用緊5z 表示有少少對7pro 心動

想知6個翻轉相機有無咩伏位
高階機係
sony 部10ii 都有
但Sony太貴
有冇人知hk幾時開賣?
大陸天馬oled 伏上加伏 燒到仆街 加色塊
cut 3.5 jack , 為cut而cut ,自家無出藍牙耳機 cut乜春姐
無ois , 乜年代咁基本既野當左係 pro賣點
我試過得返5%先叉都係一樣13.5W
18W跟本就係吹水
唔係有隻ZenEar BT 咩
其實佢自己都唔正式咁認左正常只能夠去到 15W…只係唔知極端情況下可唔可以特破限制。

今次個 30W 如果最後又大幅地唔足數,唔知點收科…
ZenFone 7 系列螢幕採用三星 AMOLED 面板,
尺寸為 6.67 吋,螢幕更新率 90Hz
其實你可以睇清楚D spec再屌
仲用緊4 pro本身想狗衝,但cut咗3.5頭就性趣大減。
人地今日已經賣緊
香港ROG都出, 無理由無ZF7, 係睇香港行貴幾多

rog用咩?
香港asus fb仲日日推緊rog phone 都唔知係咪冇人買一個zenfone7嘅post都冇
同埋港版應該都係送垃圾
其實咩係色塊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞