Asus Zenfone 討論區 (7)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
實比條女屌柒點解唔買iphone 比我
唔好咁快讚住,睇下輕唔輕機先

再用埋匯豐card找數,即係3800左右有一部,係吸引既...但軟件又真係多任務
個指紋洗唔洗咁著個mon先識解鎖?
依家仲多唔多問題?
我未買啊,硬係試左好多次,都硬係差啲咁
買咗未?最後選擇係?
其實A51都係好選擇,雖然同一CPU,但多個鏡頭又快少少,就貴多二,三百蚊。
點都好,A50s 已經超澌budget
A51 Exynos 9611嚟㗎喎
未買丫,我hold 住左,唔想佢買小米
不過hold 唔到幾耐
日日問我落左order 未
zenfone6 128有貨咩而家
兇宅個網得番256咋喎
急住換機筆直有限1516緊
佢出得廣告應該都有掛...Btw, 我認我死港仔,仲諗緊note10 lite定zf6, 無左光學防手震啲相會唔會鬆郁曚
隻手打得飛機多,成日手震
禁入去256有128揀,賣緊$3998
眼花
轉隻色見到了
完全唔可以當action cam玩,翻轉鏡頭最大缺點
係瘋宅試左幾日,每次玩10分鐘左右,今日個反轉鏡頭卡卡地開始出問題
肯買ASUS既女仔娶得過
依家ZF6 埋緊3999,同samsung a71 3599差400,點揀好?
ZF6啦
A71影相好唔掂 cpu又ZF6好d
A71係好在8gb ram
同埋睇下你想要ips定amoled
其實未必相差$400,A71好多鋪有賣行貨,可能會再平2-300,但zf6只限在某一兩間鋪有賣,個價梗咗。

不過你真係自己諗兩者邊個後續服務會好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞