Asus Zenfone 討論區 (7)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
Zenfone 2
Zenpad 3 8.0
Zenfone 6
未壞過
仲未計Route同底版都係用ASUS
我部機呀
我屌你老母
我底板都係asus
我都覺asus 底板無問題
用過兩塊都無問題
想問宜家幾錢左右呀 ??
有無耳機送呀 ??
叫惠豐中心

即場做會員既話
$4500
跟機既有線耳機
透明殼
嘩,個個都壞機上黎相認嘅咁仲屌唔屌得過
2個p牌係咁聲稱壞左壞左好多次
然後互相回復
出新機季就係咁講壞話
但之前影都
壞左3次都出聲突然一出現已經壞左4次
然後有心講又冇維修單,係邊買既單等等咩都冇
咁信唔信真係考智商喎
我部機呀
我屌你老母

隨便搵張圖作個罪名就開口鬧人
家下D打手真係
你老母全家都係打手
拎埋圖出黎
你個弱智仔都要死撐

你阿媽生咗你呢個弱智仔真可憐
有無人試過個指紋係成日辨識錯誤...用唔到指紋解鎖...
我zf5 同zf4 仲好好地
zf7睇下得唔得先,唔太貴就入手
係咪當時 set 既時候 set 得唔好?
我老母講部 三叔成日都有咁既問題,重新 set 過就無事。
其實可以同一隻手指Set多組指紋
Set個時手指擺多幾個唔同角度比佢scan就得
我都好少辨識錯誤
其實一隻手指起碼要 set 十次八次先完,我慣左有四隻手指會用黎解 lock,所以 set 親都好耐。
"會員ID#@lihkg"紙條呢~
用緊5Z兩年,未子龍過,係粒電開始唔夠頂一日,想換電再戰1,2年
我部5Z 而家有時12個鐘都用唔到上星期都無事,18年買

過保去換電要幾錢
我無上9.0呀,仲用緊8
電量又未必完全關更新事,始終用左2年
我上一部係zf2, 未夠一年壞喇叭,燒過底版再維修換咗。
再最後叉唔到電壽終啱啱好仲左2年幾。
其實zf2個spec好抵玩 ,即使壞過啲喇叭我都覺得好正。
之後就換左zf5, cp值唔高(我仲係啱啱出時買),但完全2年黎冇壞過,勁健康。仲係好順,去旅行時單靠佢都影得好靚。
所以牙石係一場賭博
不過牙石愈出愈貴,但spec又唔係有大提升
姐係全台灣製定點
蘇州
根據線報指出,ASUS ZenFone 7 系列將有 ZenFone 7 Pro 與 ZenFone 7 兩款變種、並至少有黑、白雙色可以選擇;ZenFone 7 系列將延續 ZenFone 6 的翻轉相機設計,但鏡頭數量會比較多,售價則是比 ROG Phone 3 便宜一些。

目前先前 GeekBench 資料庫顯示,ASUS ZenFone 7 將採用 Qualcomm Snapdragon 865 處理器、支援 5G 行動網路,最高配備 16GB RAM,並可能會改用螢幕指紋辨識。

https://tnntoday.com/290528/asus-zenfone-7-zenfone-7-pro-leaked-20200708
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞