沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
做美國佬真係好 有事美國派埋醫療專機接人走 香港人等死啦
比貴啲仲要買假貨先唔抵
依加先發現旅行打咗做遊行
啱啱到咗湖北
支共嚇9人, 知防唔到果幾個鬼佬入去, 咪嚇9佢地有入冇出
手持防空洞睇嚟有西屌
透過 HKG 分享一則貼文:北京城已封
https://forum.hkgolden.com/thread/7175168/page/1

主席好波
呢個video嘅睇法

https://youtu.be/wRnnqDLzo7U
越睇越覺得林鄭條閪婆有心一鑊熟,連北京都封,冇理由會反對香港封。擺明就係想用疫症懲罰香港人。

所以,真係應該要成個醫管局罷工啦。全部唔返工出街派口罩,落區教人點洗手消毒。我睇你可以點撚樣拆
燒山話會僅次於我都提過嘅西班牙流感,1918年嗰鑊歷時三年,死咗5千萬人,打個5折僅次於係咪要死2500萬人?
今日問過老貓點睇

六百多年前,義大利半島爆發了黑死病,一群青年男女躲進了山洞逃避瘟疫。他們百無聊賴之中,靠講各種葷素搭配的故事打發時間,被薄伽丘寫成了文藝復興巨著《十日談》。我覺得我們可以效仿古人。
老貓日日都話hong kong danger 準備去荒島
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞