沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

入門手印

沈門最高指示

徙置區大堂公告

沈門朝聖區,新入門必讀

https://lihkg.com/thread/390469/page/1

月供撚必睇: 師父月供錦囊

必供名單 - 發達冧把

斷供名單 - 跌錢冧把

入貨忠告

大宗商品操作,還看師父

2019近照

沈門墨寶

大家繼續happy等大師兄回歸,新入黎既d j 圖唔該放得好d。
上期

沈陣營第三百零二期 - 師父有三不: 不樓不股不入牛
https://lih.kg/1827716
\|/
\|/
新po
\|/
17個死者,年齡由48-89歳,似乎廢中廢老奶野機會高

師父

重有7分鐘就封城
有錢走哂 窮就等死 國家成功脫貧
考慮今晚入啲YANG
\|/
封城lu, 有冇人會做live?
會唔會斷埋網架
之前乜都唔做,宜家又出晒呢啲飛機文

除非識翻牆,如果v7、抖音嗰啲根本直播唔到,會封鎖,就算會翻牆都可能會斷網
一貫手法,白事當紅事,配合五毛抵銷不滿
好明顯支央冇咩實際嘢可做

求其post啲文宣水下你班傻撚
早排仲話冇肺炎話人造謠
根本上面都係亂石投藥,從來都未遇到呢類問題,因為慣例係發決左提出問題的人。

而家只可以係all in 地方前線。做好宣傳穩國民。

但係其他省份都已經中晒招。
武漢已經被顧全大局了
《環球時報》社評:必須向顧全大局的所有武漢市民致敬
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20200123000758-260409?chdtv
公司派口罩 有冇得炒?
習大大都出得聲 全國肯定中撚哂
武漢只係第一個淪陷嘅城市
睇咩嘢口罩 留為自用好,正路計每日要消耗幾個,一除低過要掉咗佢,慳啲都一日一個
diulamor 話冇隱瞞,邊個信?

WHO 五個鐘前仲出 tweet 話冇第三波人傳人,屌佢淨係廣東 case 冇去過武漢而被屋企人傳染就已經係第三波啦,冇第三波駛封城?

如果 WHO 出得依啲 news,即係外國專家本冇辦法從官方渠道接收全面訊息
\|/
哮喘強走咗去青海,習屎洞去咗貴州,就知乜事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞