沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
所以而家火車站嗰啲武警咪著哂董太裝
冇計架啦,到而家呢個係唯一可能既方法,咁都行唔到就恭喜佢啦
已開下期

沈陣營第三百零四期 - 沈門上下:我已一菌不留
https://lih.kg/1842208
但其實而家咁多個國家中招
但唯獨暫時見到得印度冇中過
而佢本身又係冇封關,人口又多,衛生又差同埋距離支國又唔算遠
究竟點解
做到都冇用。
支那人: 我冇病做乜隔離我呀,之後走去第二到醫。

民智低,生藩,自私,要面,玻璃心
恆河重毒過肺炎
隔離呢科嘢,喺美帝呢類國家係合理,但係支共呢類政權走佬唔入去係正常,換轉我都唔撚屌佢,佢最希望你哋死哂,所以唔使講隔離係咪啱,要睇政權

香港仍叫資訊透明,如果唔係嘅話港共搞隔離你,你一樣屌佢老母,走人

極權國家隔離即係死,到時佢會安排演員送入去,然後好番哂出嚟,入咗去死咗係運氣差抵抗力弱,冇辦法
武漢正加工整口罩......
https://lih.kg/eNzfLS

隔離post
退化左佢
已經比人捉左
封城=叫佢地等死
朗豪坊出面年初一放tg
附近有好多小販賣小食
睇黎今年唔使再開
屌那星,當香港係臭四
我之前係Amazon 買嘅3M N95全部Made in USA,不過而家已經缺貨,買咗50個,3月會去台灣或者日本福岡,到時再買
今次跌市師父個頭應該gel到恆哂
殺菌
Gel 頭嘅嘢邊有佢份
到時會轉叫買貨
口罩呢家嘢真係amaz/遊行買穩陣
唔係買埋啲支那野,一間死得仲快
佢哋宜家入武漢咪起到臨時政府囉
bbc新聞有隊記者入咗去武漢,被告知入去可以,但唔一定出到嚟,班人照入,唔通諗住到唔掂時約翰遜會包機接走佢哋?
冇人去印度旅行 除咗港女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞