沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
佢唔肯派 N95、PPE 俾全體員工著,咪睇吓係咪要等香港都有非內科病症一傳十四之類嘅case 先肯做嘢
twitter支境最新病例1300宗
探子回報,而家武漢裡面最大問題,係冇哂公共交通。有病係去唔到醫院,除非你有車。醫療人員要靠義工接載至返到工。

而家城入面四個字講完:自生自滅。報告完畢。

不出所料,殮房爆滿,醫院唔收屍
湖北佬其實可以扯咗支支共旗落嚟,攻佔電視台宣佈獨立,支共已經當condom,合法合理,衝擊支共機構兼武裝向外突破封鎖,襯仲有力氣放手一搏

屌你老母
三夾下遊
麵仔咁快就比人開年
出去幫大家開個年啦
今次之後,唔再懷疑呢位陳實秋背景,就算係乜嘢背景,呢個動作係搵命搏,真勇武,我就做唔到,之前佢嚟香港睇示威唔算係乜,但親身去武漢就唔係咁講,支共頭子都唔敢去,唔係汶川,病毒冇黨性

https://www.youtube.com/watch?v=CuT0aalqP04&feature=youtu.be
呢度冇團拜,你走啦!
特朗普:非常欣賞中國盡力應對疫情 感謝習近平

美國總統特朗普說,中國盡力應對疫情及具有透明度,他感謝中國。

特朗普在社交專頁說,中國非常努力控制新型冠狀病毒疫情,美國非常欣賞中國付出的努力及過程中的透明度,又說「一切將會順利」。特朗普又說要特別代表美國民眾,感謝中國國家主席習近平。

較早前,美國確診一名來自中國武漢的旅客,感染新型冠狀病毒,是當地第2宗確診個案。聯邦疾病控制和預防中心說,該名旅客在伊利諾伊州的芝加哥,確診感染冠狀病毒。
呢個tweet好多人屌佢老母
【鼠年預測】沈大師神機妙算 測香港經濟股市!
01月25日(六) 00:55

農曆新年前夕,港股走勢如坐過山車,經歷高低起跌,對大市走勢看不透?趁住在鼠年開局,不妨以玄學角度尋找參考答案!《東網》在大年初一,請來人稱「沈大師」的訊匯證券行政總裁沈振盈,神機妙算算盡財資市場!
沈大師大膽預測香港經濟及股市,下半年情況都會急轉直下,想知他到底看得有多淡?有甚麼自保策略?請立即去片!
------

送彈藥俾人impeachment 自己
武漢係唔係有個大軍區?
【財星利是股】沈振盈:鼠年重點關注呢隻5G股…
01月25日(六) 09:00

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,祝各位讀者鼠年萬事勝意、身體健康,投資得心應手!

沈大師給大家的利是股,乃京信通信(02342)。該股是內地主要的電訊設備供應商,製造電訊機站及天線,是最直接受惠於5G發展的股份。今年內地全速推動5G的發展,三大電訊商大幅加大了資本開支,其未來的收益勢必大幅增加。此股是5G發展的第一梯隊受惠股,雖然2019年上半年盈利只得8,200萬元,但按年已有290%增長,預期下半年盈利會因為基數效應而可望大幅增長。若參考2010年盈利高峰期,當年純利高達7.2億元。
他指出,若保守地單以當年此業績作參考,合理的目標價為6至7元。當然,今次的5G發展,理論上要投入的資本開支會更加大,京信通信受惠更多。以現價計,上望的空間頗大。
------

仆街
新年流流咁撚毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞