沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
日日都升3成
仁者無敵

祝各位沈門師兄弟身體健康,財源廣進
\|/
各位巴打 新年快樂 財源廣進 最重要身體健康

係沈門入面學到好多嘢 諗住新一年要聽多啲師傅聖喻
K Kwong
9小時 ·
012500【最後警告10-130-5000】老友 infection model 已經多次驗證無誤,佢 predict 最遲星期四8pm 已確診,而政府星期三下午已確診!强烈要求:
1. 立即封關。
2. 立即發放口罩供應【全民口罩】。
3. 立即準備大數目隔離病房,數目請問前綫員工。
4. 人命高於政治,失職官員立即停用!

Time is running out! Infection control must be directed by professionals, not non-scientist idiots.
HK is no better than North Korean in infection control.

佢FB老友已經早3日預測左第一單
之後比人半滅聲, 數字同刺針1:14 好似
買牛仔
祝沈門上下身體健康 保本要緊
黎緊大災難 顧好自己同家人
from CCTVB 新聞,唔使link,就係一句

澎湃新聞報道 武漢醫院一名醫生感染新型肺炎今早去世 2020-01-25 09:36

澎湃新聞報道,武漢醫院一名醫生感染新型肺炎今早去世,終年62歲。

下一則:亞大區拳擊奧運資格賽改為三月約旦上演
沈門醫護人員罷工我絕對支持嘅,命得一條,冇可能為港共政治正確送死,武漢已經有醫生中招死亡

罷工絕對正確
依家解決方法應該得全力研發治療方法
不過萬一再變種。。。
支共其他省市開始玩冚住,香港唔封關口非常危險,根本成個支境擴散咗

諗起師父口棺材釘,武漢肺炎唔會嚴重過沙士
新蒸頭 係到同咁多沈們8個早年
祝咁多位沈們愈戰愈重 買咩嬴咩 想窮都難!!!!!!!!!!!!!
當然 係呢個時勢最重要最重要既緊係 大家都身體健康 龍馬精神!!!!!!恭喜恭喜
恭喜發財,祝大家新年快樂,身體健康,龍馬精神,心想事成,三峽還水於民
Y U here
唔做好封關加裝備提升,唔罷工真係搵命博,唔值得為支共冇左條命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞