沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
呢穫金正恩係全世界反應最快o個個
支共一有野就即刻封左佢唔比入
人口密度低+氣候
天然免疫

呢位鬼佬講2月4號核彈式爆發武漢肺炎,全支境冇人走到,世界都危險。。。。

佢話希望佢錯
唔係已經爆發左喇咩
終於
黨中央成立應對疫情領導工作小組
http://finance.eastmoney.com/a/202001251367885435.html
截至2020年1月25日13時30分,全球範圍內共有15個國家發現新型冠狀病毒確診或疑似案例,其中確診案例共計1353例,疑似案例共計1978例。​
應該3000例UP
核彈式爆發。。。。
而家我諗諗吓唔係支共唔想打台灣,係冇咁嘅能力,推測落去唔派街坊軍入香港,可能都係冇咁嘅能力

根本冇能力應付大型事件,調動能力同管理能力非常差
諗起溫疫危機隻game 馬達加斯達 shut down eveything
想睇北京同上海一齊封
星期五A股
唔止啦,我當全部都係武漢,過千萬人口三千個case邊駛封城呀。

淨係武漢都坐底幾萬個case
想講因爲武漢肺炎而download 來玩 頂佢好難玩 真菌一直都打唔過
林病呢招好撚高明,隔離地區封晒,香港就唔駛封。
全地球人戴哂口罩,咁我咪唔駛戴囉
我卡緊真菌中
靠誠哥啦香港...唉
HKPF > 解手軍
真菌都易慢慢傳染全世界就得
次次都趕唔切係疫苗開發之前
有人搵返支共黨媒2018年新聞,諗諗吓到而家都唔搵病毒源頭係十分奇怪,sars話係菓子狸,跟手消滅咗萬幾隻,呢次冇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞