沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
師傅早晨\I/

響個頭炮先!
祝大家
師傅就

\|/

祝沈門師兄弟大吉大利、身強體健

祝港共支共早日冧台,黑警死全家

祝師父一日9場show,痾尿唔得閒
各位師兄弟,新春大吉,步步高陞

老共呢鋪應該仆得街了,我估不出一星期,全國超過一半大城市會全面封閉。下一個我估係重慶,或者南京。

以武漢咁樣死左人屍都唔執,可能已經死左上萬人,連殮房都唔夠所以唔執。唔收症想㩒低數字,結果呢啲病人走向全國,包括香港。

各位師兄弟,一定要戴口罩,勤洗手勤消毒。即使香港變第二個武漢,死既都係班唔戴口罩既藍絲廢老。我好肯定呢班仆街會死好多,因為自撚私,覺得人人戴哂罩自己唔駛戴。

大家保重,可能今年夏天已經可以光復。
最新各國病例

祝大家
最緊要係個政府不作為屌佢老母,twitter 12月已經嘈到飛天話出事大陸一味遮
祝各位師兄弟,出入平安
樓王我覺得呢個病後生仔有治療之下無中老年人咁易死,外國都有康復病例最緊要係大陸一開始唔打算根治問題結果出現多人感染。結果以一省之力無辦法符合突然增加以萬計既病人數量,結果唔少人係完全無治療既情況之下白白犧牲咗屌佢老母老共。 另外記得呢到有位醫療巴打可唔可以同我講下香港醫院情況點,身邊兩位醫生朋友到宜家whatsapp都無online
祝各位沈門巴絲身體健康,財源廣進……
據twiiter最新一例,一個浙江佬參加會議,會議有湖北佬,冇咳冇發燒,會議開完浙江佬三日後發病,而湖北佬5日後先發作,越嚟越多證據潛伏期唔一個係14日為限,隨時係唔止

長潛伏期病毒傳播更廣泛
唔好意思頭先起身開twitter睇到眼濕濕,打字思路唔係好清晰。但我真係好唔開心,雖則我係孤家寡人,無老婆仔女,但湖北個幾千萬人全部有! 呢個係人禍!

新年都講句,沈門師兄弟新年快樂,祝身體健康
twitter消息:支共生化部隊進入北京
CCTV共媒最新病例:1287

屌佢老母仲利害過師父阻力圖
個19政府停止運作接近1年, 垃圾
湖北省城市已全部封城,襄陽都封埋,陸路全部被block,支共派軍隊圍堵防止有人逃走,下一步如果街坊軍中招感染,係咪出核彈了事?
\|/

各位師兄新年快樂,身體健康,百毒不侵
財源廣進,賺到盤滿砵滿,日日數錢
Made in ChiNa好快見唔到,二月之後支境疫情全面爆發,繼續封城,根本冇嘢生產,外資呢鑊唔走唔得,都唔使關稅

支共沉船計劃隨時啟動,冧檔危機一觸即發
[蓄意播毒]武漢女高調發文「山東沒有病毒,所以我來了」. 隔天一家三口全被抓走
https://lih.kg/1840450

抗疫前先醫左個腦先
支共平時維穩上門捉人咁快,今次武漢咁多人走佢就懶懶閑,d人走到全國都係
個人推測十一月到十二月其實已經大範圍擴散,好多帶菌者根本冇返去各地流動,到12月中有8條友喺微博發消息塔咗,嗰時已經好嚴重,支共選擇冚住,有頭腦嘅已經走咗去,到病毒海外擴散,外國紛紛出現病例,冚唔住先爆,切爾諾貝爾核電站劇情嚟

支境其他省市一樣會有,最明顯有台灣佬去南京返到台灣都中招,即係之前由湖北走嘅已經感染埋其他地方嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞