沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
現代好少可一個病一次過殺好多人口,尤其全球化時代,病毒circulate得快。但疫症爆發對醫療系統既負荷十分龐大。

[合約精神] 貨到拒付款 中國買巴西牛肉要求再打折
https://lih.kg/1837880

美國個trade deal都有可能係咁
根本要支鬼擺低錢,先錢後貨先賣
世衞呼籲武漢肺炎名稱去中國化免中國人被歧視
https://lih.kg/1837981

非洲豬瘟同日本腦災仲有中東呼吸綜合症又唔見你改
香港腳點計?
所以啲組織比支共玩爛哂
美國又唔成立世界性組織對抗
侵之前話調查wto單野都冇左影
屌, 共衛 反正我叫佢做武漢肺炎 WARS (武肺)
咁美帝玩到個WTO仲裁法庭冇法運作,等如執咗笠㗎啦,算係另類趕絕WTO , WHO要武漢肺炎死多幾條美國佬,先會做嘢
美國果d可能要先俾錢後發貨
應該就係,見到戶口有錢先運貨

躬請全新肺炎聖物圖
\|/
twitter好多fakenews
三峽聖物圖, 可能係非物理攻擊
問題依家係北水黎搵食
成個國家唔掂港女邊有錢升
你睇封城既人個d錢就係買炒價民生用品
人會驚,諗命先啦仲邊諗股市
得返國家隊玩,外資唔係傻唔會陪你顛
呢幾個月港外資新聞都報比你走左唔少啦
封城容易解封難,發生人道災難隨時嘅事,正所謂今日封五城,聽日封十城,切斷晒內部運輸,解封無期,支共經濟迅速惡化可以預期,首先係樓價
支爆
唔記得睇過邊套美國喪屍片,話幾條友去打劫酒吧,挾持人質,點知該社區受病毒感染,全部變喪屍,打劫嘅變成聯合人質抵抗喪屍,喪屍咬人食人交叉感染另更多社區變成喪屍區,最後美軍封鎖大部份地區,一支核彈了事

似唔似支境情況?
真係唔出奇, 隨時軍事武器收場算
不過咁樣就害撚死我地, 啲幅射勁撚到
嗰時覺得導演玩得太大套戲收唔到科,求其話核彈消滅晒喪屍連同匪徒收場算撚數,估唔到現實沙盤推演有可能,喺支共嚟講成本最低
世衛感覺極親中
港女點解可以咁v上去
支那專登安插雞珍做總幹事
梗係啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞