沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
河北死左個 第一個非湖北省病例
diu... 完完全全係一場人禍
【武漢肺炎】食衛局與口罩供應商溝通 張建宗:下星期有幾批抵港
https://lih.kg/1837613
RE3 Remake: Wuhan DLC
咁搞法今年中國經濟真係GG
我睇到 好多前線被抽生死籤
好想喊 佢地唔值得送條命 俾呢個港共

黑警條命就值
港共點對First aid 點對手足
口口聲黑醫黑護 但最基本嘅 乜都唔做

呢個時候 唔應該就俾所謂道德困住

係港共明知而不做 送我地條命俾支那

我地條命就唔值錢?
點解班狗少少野就可以拎筆直買舞裝?醫護就削開支仲要賣命?
https://lih.kg/1837743
已經一日冇報湖北省數字
AO以上官員我立即叫支那雞
新年少左一輪消費同錯失生產時機

等於冇食早餐坐hongkong express(篤運)
今次香港政府同支那都衰過2003
\|/
根據twitter未經證實消息,武漢封城前有批人係春江鴨,封之前走佬,去咗北京同上海,呢批人都係帶菌者,上海開始頂唔住,傳聞喺兩星期內同樣封城
WHO declines to declare China virus outbreak a global health emergency
喺武漢走佬最穩陣係去上海北京,醫療設備比武漢好,北京難走入去,上海易,上海唔封城拒人入嚟好快大爆發

封城根本阻止唔到走佬,有辦法嘅一定諗住走,武漢邊有聽過運糧食入去? 基本上係等裡面嘅死哂收屍所謂控制疫情,最新係封咗8個城市唔係六個

仍然拒絕將武漢肺炎列入世界突發重大健康衛生事件,呢個組織已經腐爛,同WTO一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞