沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
去咗政府花市視察民情
少人到可以踢波
咁都好,減小風險
隨時又變成另外一單導火線,今次真係黑警都保班9官唔到
呢到唔係北韓 要封就即係已經變咗疫區
荔枝角收押所同D2都幾多人吓

老貓點算
果然如我估計,封封吓成個湖北省封鳩哂,根本病毒已經全支境漫延,早前冚住,當病毒擴散去到外國,冇撚得冚先爆出嚟,根本擴散哂

有啲常識一諗已經知唔妥,病毒除非有黨性,冇理由出國唔出省,家陣演變到咩嘢情度,冇人知,香港人自求多福,港共係關人撚事態度
據報持有武漢身份證嘅去到北京醫院唔收,呢鑊北京大擴散
驚咩吖 國家領導人都唔喺北京

終於可以恥笑條友
DISASTER ZONE Coronavirus leaves Wuhan a ‘zombieland’ with people collapsing in streets and medics patrolling in hazmat suits

AS the deadly coronavirus grips Wuhan footage has emerged of Chinese residents collapsing in streets and hospitals across the city.

Wuhan, where cases of coronavirus were first reported before the outbreak spread across the world, has been dubbed “zombieland” by desperate locals.

https://www.thesun.co.uk/news/10808633/coronavirus-wuhan-zombieland/

好多死喺街,另外見到有啲圖,醫院死咗都冇人收,隨手冚塊布遮住,屍體會引發疫症,會越死越多
藍屍:我身處武漢,政府已經控制疫情,肯定係美國鬼好萊塢的片來誤導
支共就係要武漢佬有病嘅死哂搏疫症消失

可能其他省政府做嘅,呢啲就係支那民族,支共冧台一定分拆成多個國家,冇病嘅唔想有病嘅嚟,有錢嘅唔想理窮鬼

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞