沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
\|/
師父早晨
支境病毒失控,未來更多城市會封可以預期,該地嘅人繼續走佬擴散其他地方,港共大開中門,自己買多啲藥物食物儲備,以防最壞情況
沙士期間,湖北仙桃市生產口罩,日本嘅中國製口罩大部分都係仙桃市生產,果度有過百間口罩工廠喎。
支共黨媒呢個播出後就刪除咗,根本係人都知搞唔掂

目前向外國擴散示意圖,我估要持續更新

感覺死親都係70+
感染50+

數據係支那放, 不可靠
\|/
完全唔可信,現時武漢已經冇再報道最新情況,開始又嚟一貫手法,臭屎密冚

內房負債高到傻就係人都知
一向都係靠短建築期高銷量資金回籠快黎活命
今次肺炎唔知會唔會影響買樓心情
影響銷量同售價呢?
\|/
其實係 我感覺今次港豬都係意識唔到個危機係邊
根撚本班大陸閪要滅絕先啱 邊個先係曱甴班藍仲未撚識分
危機就係: 你戴口罩都冇用,要全副gear,但邊有咁多錢換gear,希望醫護朋友做到帶頭作用,唔好用生命值黎硬碰
係二手樓趕往賣,由其封城嘅地方,上海一旦封城,樓價必冧,標籤咗係疫區,一手樓點賣?封幾耐唔知

封多幾個城,封三個月,經濟隨時崩潰,連運輸都冇,邊有生產? 生產咗運唔出去,冇銷售渠道
滅國了滅國了 快撚啲死啦蝗國人
\|/師父
空倉過埋年先開都未遲
冇法確定病毒潛伏期幾耐,所謂封城控制疫情係打飛機,如果確定知道潛伏期2星期,咁可以制定幾多日冇新病例可以解封,但如果潛伏期係武漢醫生傳出嚟講法,三個月,交叉感染要等幾耐冇新症?

裡面嘅一係等死一就湖北獨立 反正封晒路

有冇咁撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞