沈陣營第三百零三期 - 師父吹大雞買貨時間到,40大盜有得諗

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
攞哂咪再申請囉
中字頭公司5係買個口罩都沒錢牙嗎?
一轉手賺到笑
怕佢 cheap 貨姐
WHO同WTO一樣,淪為支共工具,要另起爐灶,當年sars拒絕提供訊息比台灣,正一垃圾組織

WTO肯定玩完,WHO要西方國家聯合抵制先得
咁上下玩限制,就好似某上市建築公司一樣,安全鞋每年提供一對,爛咗食自己
求其 9 up當做左兼打飛機
一定係MIC 貨,平,但唔肯定係咪合格,最怕用啲製造過程中有細菌感染嘅

信日本美國貨穩陣,再唔係台灣製
穔傳統外科口罩就冇所謂嘅,本身都係放喺個紙盒放喺度,最怕係受潮

如果要防護功能強啲嘅,除咗 3M N95,仲有靚靚 Vogmask、MEO,甚至韓國貨 KF94 都好高質
\|/
咪即係同林病講中央全面支持你

但就叫你自己攪掂
好撚大鑊先封鎖啦一定
王廣發話返京後首見病徵係紅眼症,之後兩至三小時陸續有其他症狀

巡房時入過ICU 遇正插喉,當時有全副武裝,包括 face shield,但冇護目鏡,懷疑自己係因此感染

https://www.sohu.com/a/368508515_161795
有人講係會經眼膜感染,護目鏡或者要上埋
帶泳鏡應該都得
有好過冇,室內人多擠迫地方唔好去,醫院、戲院及商場都屬於高危,醫院唔使講可免則免,後兩者空氣流通成疑,過年盡量留喺屋企穩陣

搞到咁
令我好有聯想,覺得TG可以抗疫
老老實實, 如果係空氣傳染, 外科罩都係安慰劑
N95 唔貼面都只係笑話一個, 更何況係咪嚴格跟指示, 有冇漏氣, 係咪適合返工帶足, 都係問題
醫護呢行, 大家都知香港咩料, 得啖笑
\|/
上香先,廢事肥佬屌鬼
酒樓噚日經過,美心旗下嘅,1230竟然冇十檯客,呢鑊武漢肺炎實玩到大集團都頂唔住

買定幾日餸過年食,都懶得出去 本嚟旅行計劃取消咗,廢事同人迫
[0UP 冇實證 MODE]

TG 刺激眼、鼻、口分泌,有助沖走、咳走細菌、病毒
之前買落啲豬咀咪有用囉
民變,病疫,,,
下次到咩呢?
冇聞過但都冇疫區, 咁應該係入面D 不明成份有效殺毒
例如爆TG 個陣接近四百度既超高溫已經淨化左個毒
Nite啦各位,晏啲再入嚟
最危險既地方可能先最安全,因為班超級傳播者已經走哂去第二度
支共家陣即係叫武漢嘅人等死,咁做係因為疫情失控,表示裡面大範圍感染,只有當生化危機裡面嘅怪物辦,支共就係你死你事,支共高層肯定大部份唔喺北京,全部走去冇疫情嘅地方
玩開瘟疫公司表示唔信你講嘅嘢
兩個武漢人食完退燒藥,去左上海迪士尼樂園玩
https://lih.kg/1835697
習仔其實係咪玩唔掂隻中共online所以決定自爆game over
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞