[古生物/多圖] 有無人對古代生物有興趣?一齊傾下

744 回覆
742 Like 7 Dislike
兩棲類就話由魚類演化出嚟
但昆蟲有無研究到係點出現

有爪動物/環節動物進出黎 (唔肯定 ,求指正

你班友仔真係
昆蟲係節肢動物上水出現
睇第15頁啦

你班友仔真係
昆蟲係節肢動物上水出現
睇第15頁啦

冇睇到昆蟲果part, Sor 呀
想問啲學者點知以前大氣中既氧氣

未打完 sor 我係想問啲學者點知以前大氣既氧氣含量有幾多
btw高質 post留名雖然某啲圖 e.g. 巨型昆蟲好嘔心

南北極冰層氣泡
前日上網睇過段關於parasites ge片

(有D噁心 )https://www.youtube.com/watch?v=vMG-LWyNcAs

發覺原來parasite個機制都有好大學問
下邊段片介紹左幾種zombie parasite
https://www.youtube.com/watch?v=3n4kt-hOpzc
雖然
但係想知古時有冇 parasite 存在

感覺上呢種似係高度進化 古代未必有
終於追完po

你班友仔真係
昆蟲係節肢動物上水出現
睇第15頁啦

sor 因為我未追哂oist 就問
強帖留名學野
藍鯨點解會生到咁大 仲大過最大既恐龍

想問下有冇人知呢隻動物有咩名
lm

想問下有冇人知呢隻動物有咩名

水豚?
反而想知道鬚鯨係點演變出黎,點樣一直冇敵人再慢慢變大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞