【01Reboot】《數碼暴龍:Ψ》2020年4月播出

1001 回覆
99 Like 22 Dislike
其實04第二套劇場版可以出未出既雙魂進化
可以彌補返後期俾哂啲戰魂做凱撒暴龍獸同鎧甲加魯魯獸 完全無戲份
一直覺得凱撒暴龍獸同鎧甲加魯魯獸出場太早(可能趕住賣玩具
所以要係咁打輸俾劍皇獸佢地拖劇情
新個部暴龍機同03咁似 會唔會係諗住連埋4代佢
應該無可能啦
天女獸人氣咁高 換走聖龍獸就似
雖然一直先入為主覺得聖龍獸襯小光係無問題
有D野係儲既過程先係重點,好似card game甘,佢會覺得你間中買一兩包好煩一野買幾盒,咩情趣都無晒
其實後期佢地咪遇到4個細路既
我一定覺得佢係原本想加埋做十個
另外個4位鬥士無理由得邪惡形態
我覺得係甘被人打到就死連條碼都出埋果種絕望感好正喎,終於打到又出隻六翅獸玩杏球剷,細個果陣好鐘意六翅獸所以更加接受唔到dxw
閃電十一人係得無印得 續集GO已經開始崩
幾耐出一集
其實應該要講下究竟邪惡4鬥士係邊個著套戰魂
不過東映連設計左果五鬥士既雙魂都唔預埋出場
又點會設計埋另外四鬥士既洗白型態
不過一直都唔明點解魔彈獸會係獸型戰魂
不過覺得04最好睇就係打銀鏡獸 洗白暗黑獸同打基路比獸呢幾集
睇完第一集
誇張到好似劇場版咁款
但係紋章的表現唔太一樣,唔知其他人隻野會點連落去?
但佢D game真係好糞
果4個好明顯無主角相喎,D配色都同邪悪鬥士唔夾, 初始村果集四隻鬥士顯靈保護數碼蛋果下正到喊
肯定唔洗幾舊水
記得吉之島係唔洗百五蚊
因為我自己有印象叫老豆買兩舊水高達模型唔知係咪佢有份一齊砌 所以佢好爽手就買
但叫佢買暴龍機會俾佢鬧晒錢
細細個已經心諗點解暴龍機平咁多又唔鬧我
但係好似集集都打輸磨左好多集
同埋感覺好似全裝既鎧甲加魯魯獸作畫太難
所以集集好快咁打到無哂裝甲
我好鐘意04 但對後期既印象就係鎧甲加魯魯獸集集都係俾人sm
但佢係頭幾代主角中最抑鬱嗰個
仲要播住an endless tale做插曲
04啲歌真係好屈機
整到tri咁嘅樣你制唔制先
我記得好似係一代比一代貴,去到04果陣要成4舊水,不過始終唔係自己俾錢記得唔清楚
好好睇
04個陣部機係反狗城買就4舊幾水嘅 我好記得
幾時出 無乜印象
煮到埋嚟食咗先好過冇
打皇家騎士個陣
班細路以為自己有天使獸幫就扮晒勁
佢地有份推友樹上火車
神聖天女獸登埸ost都好正,果個作曲好岩神話色彩既劇情, 可惜已經過左身
死 完全唔記得太耐無睇04
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞