【01Reboot】《數碼暴龍:Ψ》2020年4月播出

1001 回覆
99 Like 22 Dislike
喪屍暴龍都可以一戰
不嬲好有潛力
係Bandai戇鳩
台場電視台?
好正
最衰依家支那肺炎
如果唔係一定要過去朝聖
Bandai X
東映 O

就算乜動畫都唔出,隻Amplified戰暴都係會賣斷市
講真我覺得超進化呢個系列好肉酸
咁要睇下小妖獸既成熟期係邊一隻
如果成熟期係搵睇落同小妖獸最似既巫師獸
咁巴力獸做完全體睇落都算合理
買細送大
唔計動畫
bandai本身都冇諗住發展落去
卡game都放棄左好多年
係動畫reboot先諗住重新嚟過
最靚已經係亞古獸
之後迪路獸個啲好格硬嚟
見到有巴打話第一集節奏快 太一光子郎好似明好多野 唔合理

我覺得可以理解 為因為tri太垃圾 令大家冇哂耐性 所以劇組演得快令你儘快知呢套應該冇咁差

咁攞巫師獸嚟睇又真係合理好多 不過題外話之前新公佈嘅小妖獸X坑體真心好型
渋谷ストリーム
點解唔係送金仔
但係細個既時侯多數出既玩具都係變形系列
我覺得變形玩具係數碼暴龍既精粹之一
暫時出左幾隻都算係咁 雖然覺得佢關節好硬唔敢變黎變去怕玩爛
果陣target係小朋友, 所以要玩得
但而家班小朋友大個左啦
原來仲有第二個角度

金剛棒
Gundam war都變軍票啦,WFC你隻爹知芒?

不過真係要正視聽,Bandai永遠都係負責出玩具嗰個,佢都唔會想動畫出得柒
但係而家呢套算係做返兒童向
所以會期待bandai會唔會出返針對細路有興趣既玩具
gundam war好耐冇聽過呢個名 幾時停出左card?
gundam age 好好多, 至少你唔會難受到唔想睇二期, 亦唔會搵基拉大和或者剎那亂入去救收視, 同埋佢晝風人設雖然係兒童向, 但我覺得都叫順眼同統一, 係市場計算出錯左, 而DXW係膠化同大陸化左既01-04畫風, 整體劇情age都叫有D核心思想俾你get到, DXW動畫版真係唔知想表達D咩
但係呢隻又無咩墮天同小妖獸既元素
呢隻菲利斯獸之前Xros war有登場
唔知點解覺得同卡既形象感覺有出入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞