【01Reboot】《數碼暴龍:Ψ》2020年4月播出

1001 回覆
99 Like 22 Dislike
好懷念
睇完新進化畫面真係寧願以後都係咁唔再用轉轉轉晒時間
經費唔爆炸既話
無追開appmon 本身見第一隻D怪全部都唔識就棄左
除左呢集有亞古獸
仲有無其他數碼獸出現喺套野入面?
之前SKIP左APPMON,想問好唔好睇

BTW聽到婆婆把聲就想紅蓮騎士獸出返場
睇45集就夠

https://www.youtube.com/watch?v=kob_VrIJ-lo
無追開appmon 本身見第一D怪全部都唔識就棄左
除左呢集有亞古獸
仲有無其他數碼獸出現喺套野入面?
數碼暴龍會沉 唔夠pkmon砌根本係b社同東映自己搞成
動畫搞爛唔講啦
無數咁多個世界觀又唔整合 而官方嘅設定又不停食書自己推翻自己
尖尖碰碰拳
.
.
.
.
.
.
都唔係拳黎
連超究極體都打唔贏,學咩人拯救世界
估唔到2020年仲有得睇太一同阿古獸 隔離Pokemon又有得睇小智番關東 今年好似番左20年前(連肺炎都有
巫師迪路一定有
無論咩作品都有
連最近篇年史都拎出黎binc
數碼世界最強
1拳秒3隻02最終Boss
1拳KO世界樹
用拳頭教皇家騎士 & 七大魔王做人
好肚餓呀 太一
希望唔好過2隻打回原形又變到只係食同痾
不過其實一開頭呢個會唔會有機會係進化畫面(純粹9up

我記得coco一開始講數碼暴龍
紅色果隻龍已經叫做巨龍獸
唔關動畫事
隻亞古好高攻同高智商
節奏明快幾好
希望唔好過2集打回原形又變到只係食同痾
似仆街芒多D
BBBBBBBBBBBBBBBB
Xrox Wars啲戰鬥作畫真係唔錯㗎
果套最記得六翅獸堂堂七大魔王做左另一個魔王既手下, 仲要一出黎就俾主角秒到仆直, 人地04打六翅獸左四五集打到四次冚球剷都打唔完, 你同我一集KO仲要係初期BOSS手下既二打六, 你無野呀, D獸設人設都唔得都算, 漫畫叫劇情合理D
亞龍個樣幾似亞古獸
起馬墮天人馬空中對射果段作畫夠神
【突發】有手足好有心機用數碼暴龍首歌整咗條片!

數碼暴龍 Butterfly x HONG KONG 香港MV,和田光司Ver.
https://lih.kg/1959132
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞