【01Reboot】《數碼暴龍:Ψ》2020年4月播出

1001 回覆
99 Like 22 Dislike
海獅變左長牙有角海豹
老實講套野
除左7大王國有戰略成份好睇小小
其他部份真係垃圾
變巨龍無咩理由, 除非官方仲記得數據>疫苗>病毒既設定, 兩隻差唔多身型又係噴火
其實咁樣仲燒錢
每集進化都唔可以就咁copy and paste
墮天既待遇已經算最好 其他做敵人既仲慘不忍睹
所以墮天出場初登場已經係全季79集最高收視既一集
懷疑xros war既團隊唔理解數碼暴龍設定
其實收視仆直原因仲有係停播得太多
所以由第二期開始轉左朝早6點播(好似係 )
第二期贊助無留意 但第三期係有光之美少女出現係贊助list
不過第三期就算啦 擺明係接檔既動畫未搞掂
所以開多期頂住先
佢同tri都差到會觸發腦內防禦機制, 睇完都無法回想起劇情細節
官方活動
好麻麻 冇左入去出唔知出唔出得番去既絕望感
一個細路一入去同隻3唔識7既講野恐龍一齊戰鬥
光子朗經而唔係聰明而係先知 唔知重而為佢入左去好耐
最重要係紋章既意義 我屌你老母01好睇在班細路由咩都唔知到搵到自己既紋章再一次又要次明白到自己個紋章對自己既意義從而進化 你冇喇喇唔夠打就進到你唔到進去到戰鬥暴龍
最後 有得彈出彈入冒乜撚野險呀
感覺第三十集都係每集搵返舊作既人氣角色拉收視
第二期先開始入正題
每次絕望既時候帶來希望
覺唔覺第一集冇笑位
呢類公仔之前都出過下 不過比例唔同當新野
想佢出返以前細個買既變形玩具 食玩都好
唔想數碼暴龍一直出天價figure
甘大家都係彈出彈入感覺好過02好多, 起碼無一班前輩做保母
01攞紋章好似係進完全體既事
進成熟期都係有危險直接進
其實係
想像下如果自己以前冇睇過,應該會R晒頭
算數啦 又係一集就唔理37 廿一批評左先
都唔知有無睇
光子郎點會係先知
佢電腦多左個數碼世界功能嘛

我覺得第一集太一內心嘅描寫太草草了事太多篇幅播戰鬥場面,不過唔知之後點寫
感覺上最少會隨住劇情加齊人落轉圈果度
依家得太一自己係度無限轉
想Scan 個code
番台場嗰集根本係特例
嗰集都唔同人做
鋼鍊唔算reboot啦
超進化魂無哂聲氣 應該收左皮
可能驚未出既伽樓達獸 花仙獸 祖頓獸低人氣無人買
原本仲好期待未出既花仙獸同祖頓獸點變形
係悟空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞