【01Reboot】《數碼暴龍:Ψ》2020年4月播出

1001 回覆
99 Like 22 Dislike
無印係不可代替
冇睇過既話,唔好同人講自己睇過digimon
無埋?
我金屬色果隻打到中途會死機,重玩過幾次都係咁,sad左好耐,大個先知道原來係果批貨design有問題
咪就係呢個問題囉 唔係佢個角式有問題呀 係講故仔既方式有問題呀 呢套野係由頭來過 唔係續集來 岩岩都有過留言講唔係睇過根本唔知做緊乜呀 唔洗廿集講佢震驚同冷靜但你係咪要慢慢來 你而家連我係天才呢步都冇講過 01都唔係一開頭係咁癲都係慢慢諗野越來越快 唔係一入去就呀 呢個係數碼世界 我地而家打怪獸
04古代戰爭有好多野可以講

唔知今套個古代戰爭係點呢
依家買番仲敗家
做左每個人都想做既作戰
“做乜要等你進化”
動畫咁耐世紀 好似得佢同17號打斷過人地進化/變身
子供向動畫有呢個水平已經要燒香啦

其他子供向,例如 閃電十一人崩撚到呢
講到你課金唔敗家咁
依家買番一部都成千幾2千銀 以前都係幾舊水
咁你覺得以前買敗D定依家買敗D
勇者王都有啦
其實劇情係好睇既
Why not bath
其實係因為太情懷又會被屌 太新又會被屌 所以冇得避免
btw連個ed都落足心機 交待唒大和既角色背景同埋發展
部手提電話仲陰啲陰啲擺埋東映個logo落去當係app
我已經有D想放左龍珠個AC
細個敗左而家唔使敗嚴格黎講係呀媽敗家,佢買野買到我大個左無咩物質慾望
對你咁好都比你話敗家
如果巴達獸可以進化成神龍獸就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞