1080ti/2080/2080ti/Titan RTX 玩4K/5K/8K巴絲入嚟吹吓水#4

1001 回覆
9 Like 11 Dislike
未玩過console, 完全想像唔到30fps點玩
其實慣咗冇野
30fps 都要睇frame pacing 的

同埋你玩開30fps 未試過60/144/165 呢d你唔覺有問題,到你玩過之後就返唔到轉頭

Resolution 亦一樣 我一開機就分4k/5k, 一入option 就發覺轉咗4k (因為我laptop 行4k, desktop 行5k,有時cloud save 會整亂graphics settings)
但唔知會唔會係consumer 定prosumer card
呢樣真, 試完4k60 up真係返唔到轉頭
家下完全唔想開ps4
有d驚有上steam/windows store都會直接上去買
係呀

我完全無興趣玩ps4 Pro 同Xbox one

放咗喺度封塵

我估係FFVII REMAKE 出先會解封
我諗FF7出 都會等出steam版先買
小島隻送貨驚都專燈唔玩ps4版 等pc版
FFVII 唔等了

J 住ps4 先

Pc 出再J
今人又愛又恨的遊戲

本身我好喜歡wolfenstein new order 同 new colossus

玩法都係咁爽快,今集個場景仲好多地方探索

畫面開咗ray tracing 好靚,靚得嚟仲要唔窒

本身玩咗一關好痛快,直到遇到頭頂有骷髏的敵人

呢隻game levelling system 真係戇鳩到極
https://www.amazon.com/dp/B07ZK765CT/ref=cm_sw_r_cp_api_i_GQuhEb794J8GG

技嘉呢張買唔買得過,呢個價位又3風扇
Giga 買gpu 無國際保

外國網買只可以買evga (有事自己rma去台灣)

要不然就喺香港買

20系唔建議買無保水貨呀
買giga梗係去法奧買
係呀
點解咁講
法奧買giga嘢成日有優惠
你地會唔會加core voltage % 同長超vram?

好想買野
要砌機先有?
部機岩岩先砌
到你換titan rtx
灰咗加唔到
應該散買都可以
喺setting入面unlock voltage control
拉滿voltage 跑分好似高少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞