有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
NMB會唔會無人入到選拔

白間有機會既

NMB 應該實行到過票

Agger

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信
008有次大大力拆穿佢地兩個

YNN打兵兵波個次 ?
有睇

business
一個仲着梗小學既底褲既白窮美
一個着兩三次底底就dum既黑富美

有冇片
睇黎48+46一齊舉行既日子距離亦不遠

咪搞,睇本寫真就知,一定係46屌打

有幾多46飯會比錢玩

依家坂道 紫綠單團 遠比 AKB 搵到得更多錢
其實總選舉呢個概念已經out左
網絡發展程度越黎越高
其實已經越黎越少飯做埋D咁ON9既野:一人買多張CD為左投票谷排名
握手起碼有條手仔摸下,洗大多錢為投票?而且排位又唔係高
只係一張單,之後企咩位都係營運話事

最關鍵既一點,坂道飯已經慣左無總選舉既模式
一般唔會咁樣扔錢落海

如果坂道同48 G一搞總選舉就代表一齊收皮的日子不遠

最大問題係就算飯洗盡成副身家推member上高位
之後既待遇9成都係唔會成正比
會令好多人覺得仲投黎做咩

咁又好睇人既。

好似柴田阿彌,佢唔係衝上選拔佢今日唔會有咁既發展,當年ske都冇打算推佢(雖然係本店乜都冇)

Btw 阿彌生日快樂

家下越來越難好似阿弥ちゃん咁啦 btw仲有人記得佢生日好開心 阿弥お誕生日おめでとう

Agger

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信

YNN打兵兵波個次 ?
有睇

唔係nmb飯都笑出黎

我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀
塞返落個肚到

白間有機會既

NMB 應該實行到過票

Agger

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信

YNN打兵兵波個次 ?
有睇

有冇link

http://www.maeda-atsuko.cn/viewthread.php?tid=261767&highlight=YNN
老咪
好心老咪就唔好再玩總選啦
兩年前 老總個陣就已經話最後一年
上年有陽菜假面 但已經唔知佢選黎做咩
今年除左上台講 畢業真係唔知做乜鳩

柏木
佢唔選正常啦 上年跌左一半 唔多唔少都有打擊
同佢都唔只在村內
佢眼中 寧願班飯課金演唱會 之後個人活動好過啦
而且25歲 都到畢業時間
幾個大top畢業時間 岩岩排隊排到佢
同今年再玩 就真係好無恥了 都講左n年最後一年

彩姐
佢唔玩 作為佢飯真係好開心
一來好似上面巴打們所講
佢出黎選 真係好大機會做條仆街洗腳脾
而且 最多都係第三
因為大板根本唔會有油王
其次就算佢扲到第三 對nmb都唔會有幫助
營運根本打壓nmb
總選只會浪費元氣
寧願信過票論 對白間有啲幫助

櫻花
佢今年應該都第四 同過唔到救世珠
但寧願佢第三 睇條仆街珠喊好過
題多話佢肯定整左個鼻最近 個鼻骨高左

9up住咁多先
岩岩仲禁到ske 新節目原來都有得睇
bookmark 左先
好似無救世珠?

白間有機會既

NMB 應該實行到過票

Agger

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信

有cp過咩
自從白間上位之後佢地定位一直都係競爭對手
即係孰子優子咁

講楓子過比美猴 就好似講迷路過比阿彩咁好笑
商業CP就算啦
老咪

柏木
同佢都唔只在村內

彩姐
一來好似上面巴打們所講
而且 最多都係第三
因為大板根本唔會有油王
營運根本打壓nmb
總選只會浪費元氣

櫻花

9up住咁多先

櫻花點止整咁少
老咪

柏木
同佢都唔只在村內

彩姐
一來好似上面巴打們所講
而且 最多都係第三
因為大板根本唔會有油王
營運根本打壓nmb
總選只會浪費元氣

櫻花

9up住咁多先

睇好櫻花下年超救世珠

白間有機會既

NMB 應該實行到過票

Agger

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信

有cp過咩
即係孰子優子咁

商業CP就算啦

。。。。。。。。。
你岩
講多左次飯cp要飯關係好

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信

有cp過咩
即係孰子優子咁

商業CP就算啦

。。。。。。。。。
你岩

講起迷路,佢一走,d 飯應該真係走埋
留名
老咪

柏木
同佢都唔只在村內

彩姐
一來好似上面巴打們所講
而且 最多都係第三
因為大板根本唔會有油王
營運根本打壓nmb
總選只會浪費元氣

櫻花

9up住咁多先

櫻花點止整咁少

最近呀
原本都唔覺佢真係有整 覺得可能只係發育
個樣大個左
但最近睇shoot sigh live真係好明顯
見到個鼻骨位明顯高左
成個樣係靚左 輪廓深左

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信

有cp過咩
即係孰子優子咁

商業CP就算啦

。。。。。。。。。
你岩

講起迷路,佢一走,d 飯應該真係走埋

咁其他畢業mb既飯都會既
其實我啲推都畢左業
唔係救世珠都唔會入嚟
老咪

柏木
同佢都唔只在村內

彩姐
一來好似上面巴打們所講
而且 最多都係第三
因為大板根本唔會有油王
營運根本打壓nmb
總選只會浪費元氣

櫻花

9up住咁多先

櫻花點止整咁少

最近呀
個樣大個左
見到個鼻骨位明顯高左
成個樣係靚左 輪廓深左

最近個鼻同下巴都換左嘛
整容都要個底好先整得靚既
不過點都好 好睇過救世珠個柒樣就得啦
bookmark 左先
好似無救世珠?

你指偽偶像消滅大作戰?特番嚟,得一集咋

係冇珠
老咪

柏木
同佢都唔只在村內

彩姐
一來好似上面巴打們所講
而且 最多都係第三
因為大板根本唔會有油王
營運根本打壓nmb
總選只會浪費元氣

櫻花

9up住咁多先

櫻花點止整咁少

最近呀
個樣大個左
見到個鼻骨位明顯高左
成個樣係靚左 輪廓深左

btw 佢ig啲相好靚
和服個輯係尾機既
無fol但會禁會睇
老咪

柏木
同佢都唔只在村內

彩姐
一來好似上面巴打們所講
而且 最多都係第三
因為大板根本唔會有油王
營運根本打壓nmb
總選只會浪費元氣

櫻花

9up住咁多先

櫻花點止整咁少

最近呀
個樣大個左
見到個鼻骨位明顯高左
成個樣係靚左 輪廓深左

bookmark 左先
好似無救世珠?

你指偽偶像消滅大作戰?特番嚟,得一集咋

係冇珠

原來如此

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信

YNN打兵兵波個次 ?
有睇

唔係nmb飯都笑出黎

塞返落個肚到

yes 我都笑到停唔到
唔知果位巴打有冇興趣去紅館開返場棟篤笑

一齊畢業最好

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信

YNN打兵兵波個次 ?
有睇

唔係nmb飯都笑出黎

塞返落個肚到

yes 我都笑到停唔到
唔知果位巴打有冇興趣去紅館開返場棟篤笑

過票論
話唔選又出黎選果啲真係
話唔選又出黎選果啲真係

年年都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞