有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
其實佢話自己十年一遇嘅逸才係冇錯
因為佢嘅十年已經過咗氣
依家有個平手彈出嚟仲要吊打佢

平手話俾人聽IDOL GP CENTRE 都可以係咁
不過之前欅POST 都好多人講唔想平手再做CENTRE
驚成隊欅風格太早定型

比日本仔係咁反緊啦CHING
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

其實想土生做C 四單個樣好正
可惜太高

你想趕哂D飯走
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

其實想土生做C 四單個樣好正
可惜太高

土生難啲WO
計受歡迎程度 都係THE COOL/ 正副隊長

其實CHING唔好成日睇欅PO就以為係人氣代表啦
守屋/愛佳咁有人氣就唔會4單先起甚至4單都未一輪爆啦
欅坂可以轉咩風格

唔好問我

我剩係知係日本人氣D既一定係今泉 泥膠 NERU risa
又搵小妹
雖然山本彩唱歌係48g入面係算唔差
不過出村之前真係要苦練一下
如果柏木同佢一齊出村會輸
始終柏木唱歌都好聽
PRR個單,好在首歌好聽同埋佢個陣冇hea做
先至冇咗件事

有冇人記得救世珠唱鈴懸木走音我搵唔返條link

鈴懸木其實都好聽wo
live唱成點同覺得猜拳係咪造馬應該冇關係掛
其實prr全剪拎冠軍都大把人話佢造啦
果陣佢仲要比營運強推緊
不過佢果陣總選得廿幾位咪冇咁多人講
而救世珠呢個,一直都被人聽為肥秋私生女既就

冇話同造馬有關係,只係講起猜拳咪諗起佢走音

佢唱向前同心電走音都經典
不過我最鐘意都係大場let it go 同菜月個死亡加速器 好難笑唔出

求大場片

https://www.youtube.com/watch?v=ZhJhoRKaezQ

呢段?? 玩野咋

講起大場
點少得經典名曲Candy
http://www.bilibili.com/video/av916331
又搵小妹
始終柏木唱歌都好聽

順便講多句
彩係時候唔好成日唱難波國歌
先至冇咗件事

鈴懸木其實都好聽wo
果陣佢仲要比營運強推緊

不過我最鐘意都係大場let it go 同菜月個死亡加速器 好難笑唔出

求大場片

https://www.youtube.com/watch?v=ZhJhoRKaezQ

呢段?? 玩野咋

講起大場
http://www.bilibili.com/video/av916331

屌兩條片都笑到仆街

BTW,由依BB
兒玉今日場con無出現到?
又搵小妹
始終柏木唱歌都好聽

柏木係ranking member 場con首maxとき315真係無敵
又搵小妹
始終柏木唱歌都好聽

柏木係ranking member 場con首maxとき315真係無敵

呢位手足id

堅擔心佢
大前輩卒con都無蒲頭
先至冇咗件事

鈴懸木其實都好聽wo
果陣佢仲要比營運強推緊

求大場片

呢段?? 玩野咋

講起大場

公演唔係咪嘴架咩
先至冇咗件事

鈴懸木其實都好聽wo
果陣佢仲要比營運強推緊

求大場片

呢段?? 玩野咋

講起大場

公演唔係咪嘴架咩

有啲有 有啲無
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐
平手應該OK 雖然覺得佢好快會捱殘

依家都殘殘地啦
見到都心疼

所以前田阿醬真係好勁
以前飯都時都唔覺,一有後起之秀拍埋去比就好覺
今日救世珠會唔會幫手推post呢
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐

依家都殘殘地啦
見到都心疼

所以前田阿醬真係好勁

呢樣真
10年前就已經話似成年人
成左年就同10年前冇分別

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐

依家都殘殘地啦
見到都心疼

所以前田阿醬真係好勁

呢樣真

可能成個gp
都係佢地自己捱出嚟
會覺得佢地真係用條命博出嚟

不過新飯唔知當時實際情況
10年前就已經話似成年人
成左年就同10年前冇分別

心智上冇分別

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐

依家都殘殘地啦
見到都心疼

所以前田阿醬真係好勁

呢樣真

可能成個gp
都係佢地自己捱出嚟

打江山難 守江山亦難
[quote]
我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐

依家都殘殘地啦
見到都心疼

所以前田阿醬真係好勁

呢樣真

可能成個gp
都係佢地自己捱出嚟

打江山難 守江山亦難[/quote]

Anyway ,我主要想講前田敦毅力好好。抗壓都好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞