有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike

原來山本彩都係多佢少少, 多個零

https://twitter.com/SayakaNeon

唔準你地串佢
救世珠15萬人fol就已經第3
彩組140萬人fol先拎得個第4
心水清就知邊個潛力大啲

山本彩twitter 一月尾先慶祝一百四十萬人follow

現在四月頭已經又差不多一百五十萬,兩個月多左十萬人

佢仲要成日睇棒球洗板d人都唔走

講真 我鐘意佢成日講棒球
睇落真實感重啲
而唔係將個twitter當係自己宣傳工具

又唔識白拍相又少

又唔識著衫

又成日講棒球

又唔派軍糧

又咁鬼多人follow

老實講 佢係僕以外の誰か之後愈o黎愈識打扮 妝又化得好睇左 女人味左好多 佢13年之前啲衫真心幾柒

但最近有條死亡牛仔褲

有冇相睇??

咪依條 唔識欣賞

睇落真實感重啲

又唔識白拍相又少

又唔識著衫

又成日講棒球

又唔派軍糧

又咁鬼多人follow

老實講 佢係僕以外の誰か之後愈o黎愈識打扮 妝又化得好睇左 女人味左好多 佢13年之前啲衫真心幾柒

但最近有條死亡牛仔褲

有冇相睇??

咪依條 唔識欣賞

做裙會好睇好多

睇落真實感重啲

又唔識白拍相又少

又唔識著衫

又成日講棒球

又唔派軍糧

又咁鬼多人follow

但最近有條死亡牛仔褲

有冇相睇??

咪依條 唔識欣賞

做裙會好睇好多

最近大家都話佢做咩係咁著長裙長褲
露下條美腿出黎咪好
不如大家估下救世珠twitter幾時破20萬人

登頂個日
依家ske除左小珠阿卡琳仲有無人入過總選前16?

BBQ 鳥姐

仲有阿卡林係NMB

阿卡琳講梗須田亞香里

得吉朱叫阿卡林

巨巨

認錯人 ??
我渣渣黎

笑撚左
拜左先

登頂個日

都唔會有

畢業嗰日應該得

登頂個日

都唔會有

畢業嗰日應該得

五年後
[quote][quote][quote][quote][quote][quote]

當年好彩未開twitter ,唔係條數攤出嚟仲同人地四分天下

指原:154萬
山本:149萬
麻友:72萬
珠: 156K

Btw,真榮軍領主玲奈大人有94萬
[quote][quote][quote][quote][quote][quote]

當年好彩未開twitter ,唔係條數攤出嚟仲同人地四分天下

都有3位數但個單位唔同姐
打和~
彩姐試過飲醉酒係twitter 9up

打和~

啱啱發覺一樣野連nmb 008都有170k follow

請問有冇得睇番

請問有冇得睇番

好耐了

請問有冇得睇番

好耐了

講咩

唔準你地串佢
救世珠15萬人fol就已經第3
彩組140萬人fol先拎得個第4
心水清就知邊個潛力大啲

佢洗版一句野都五六千人like

你估個個都好似救世珠咁唔夠fo倒貼其他人咩

記得救世珠有一期followers升得好快,點知一睇全部都係robot
後尾比twitter一次過清哂啲robot acc一野跌左勁多

唔係嘛 呢下好柒

禾記得果陣櫻花開推冇耐已經就黎追上救世珠所以極有可能係珠推買followers

兩日十萬

肥秋退休個日

請問有冇得睇番

好耐了

講咩

搵到

https://twitter.com/SayakaNeon/status/702145557213523968
https://twitter.com/SayakaNeon/status/702147916685713408
https://twitter.com/SayakaNeon/status/702150364947042305
https://twitter.com/SayakaNeon/status/702152698242605065
https://twitter.com/SayakaNeon/status/702159724616093696

果陣係慶功宴, 懷疑飲大左

好搞笑 原來佢都會飲

日本好似咩人都會飲酒
尤其是大阪人

衰啲講句,香港啲ig女神都隨時多likes過佢

成team人去組團賞花 佢就自己一個對住個花樽影相成team 杯葛救世珠

打和~

啱啱發覺一樣野連nmb 008都有170k follow

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞